Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hjem rettsmidler for å få lukt ut av Interior Bil Vents

Bilen vents har vært blåser ut illeluktende luft, og det er på tide å ta affære. Over tid skitt kan bygge opp på forskjellige steder i hele kanalsystemet, og kondens fra klimaanlegget gir et innbydende miljø for mugg. At dårlig lukt du lukter er mest sannsynlig å være forårsaket av bakterier bygget opp i klimaanlegget eller inntak filter. Friske luften
p Hvis lukten ikke er overveldende, kan du være i stand til å dekke det opp. Du kan bruke vanlig bil luftfriskere for dette: bare klippe dem i en form og størrelse som passer inne i ventilen og sette dem der så de ikke faller ut. Alternativt kan du bruke tørketrommel ark. Hvis du har det travelt, kan du prøve sprøyting litt parfyme i ventilasjonsanlegget.
Rengjør Vents

Bruk såpe og vann, eller bland 1/4 kopp hvit eddik i to kopper vann for å få bedre resultater. Hvis du ikke kan stå lukten av eddik mens du rengjør, så kan du bruke antibakterielle midler i stedet. Bruk en gammel tannbørste til å skrubbe, eller legg blandingen til en sprayflaske og tørk den på ventilene med en fille.
Rense klimaanlegget

dårlig lukt kan være en konsekvens av en skitten klimaanlegget. For å fikse dette, ta av dekselet din air condition enhet og bruke en fuktig klut til å tørke det ned. Tørk inni alle sprekker, sprekker og avløp, deretter fjerne samlingen pan. Denne pan samler kondens fra klimaanlegget, over tid, blir pannen tett med skitt og sopp. Rengjør den godt før du setter det.
Endre Filter

Endre luftfilter tar vare på vent lukt i noen tilfeller. Du kan kjøpe et nytt filter fra en auto deler butikken. Å endre det, se etter en stor metall sylinder under panseret på bilen din. Dette er festet til en boks hvor filteret går, og det bør lett falle av, slik at du kan erstatte det gamle filteret.
Andre tips

Andre ting enn bare skitt og fuktighet kan forårsake dårlig lukt. Hvis forslagene ovenfor ikke ut til å virke, disse: hvis du røyker i bilen, kan det tobakk klamre seg til stoff av møbeltrekk din, og til slutt den gjør sin vei inn i kanalsystemet. Kjæledyr lukt kan også være årsaken til en dårlig lukt. Og hvis motoren lekker et sted, kan du bli luktende røyk fra brennende motor væsker. Få det sjekket ut om du mistenker at dette er tilfelle.
Advarsler

tørketrommel ark, og noen ganger luftrensere, har begynt å motta noen negativ oppmerksomhet i media for den usunne kjemikalier de inneholder. Hvis dette er et problem for deg, så hopper det første forslaget og bare begynne med å rense ventilene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122481.html

Previous:
Next:

Car Cleaning