Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan få Lukt ut av bilen Vents

Bil vents kan noen ganger utvikle en ubehagelig lukt, som de samler inn røyk fra drivstoff, samt andre dufter som kan være innenfor selve kjøretøyet. Dette kan være et irritasjonsmoment, spesielt når du slår på viften bare for å ha en eksplosjon av en stygg lukt spre seg gjennom bilen. Rengjøring av bil ventilene er en ganske enkel oppgave som krever en håndfull av rimelige ingredienser og et par minutter av din tid. Ved å fjerne lukt og dreper eventuelle bakterier underveis, kan du holde bilen lukter friskt og luktfri. Du trenger
Spray flaske
Vann
Eddik
Gamle tannbørste
Cloth
Vis flere instruksjoner
en

Hell 1/4 kopp hvit eddik i en sprayflaske, etterfulgt av to kopper vann. Eddik vil både rense og fjerne lukt, drepe bakterier og bakterier som kan være årsaken til vond lukt.
2

Spray fortynnet eddik løsning direkte i bilen vents, ved hjelp av en skvett per vent.

3

Skrubb paneler av bilen vents med en gammel tannbørste, som vil bryte opp noen buildup som har utviklet seg på panelene.
4

Spray løsningen på utsiden og området rundt ventilene også.
5

La løsningen sitte i 5 minutter, og tørk den ren med en fuktig klut. Dette vil gi eddik tid til å fjerne lukt i området.
6

Snu bilen på, slår viften på lav, og la den gå i 5 minutter. Dette vil blåse ut eddik som ble sprøytet inn i ventilene, deodorizing eventuelle gjenværende lukt underveis.
7

Gjenta etter behov inntil all lukt har forsvunnet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122499.html

Previous:
Next:

Car Cleaning