Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvor å Feilfri Painted Wheels

Brems støv, road sot og annet rusk kan gjøre malte hjul se kjedelig og trist. Hjul kan bli grå eller sort i områder. En ny bil kan plutselig ser ikke så tiltalende på grunn av skitt på felger eller dekker. Bilen kan ha malt felger eller hjulkapsler, men alt er renset på en lignende måte. Heldigvis kan du rengjøre malte hjul av deg selv i løpet av kort tid og med billig elementer, som en del av den totale omsorg for å opprettholde utseendet på bilen din. Du trenger
Wheel renere
hageslange
Dish såpe
Automotive rengjøring svamp
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

Kjøp en renere som er spesifikk for felg eller omslagstype i bil delen på din lokale butikk. Les ryggen av flasker nøye og velge en som sier at det er trygt for alle fabrikken og hjul typer. Noen produkter er laget for metall felger og andre er spesielt for malte overflater.
2

Skyll av løst rusk på en av dine malte hjul med en hageslange. Bruk lavt vanntrykk når du skylling for å unngå skade på lakk eller klarlakk.
3

Fyll en bøtte med ¼ kopp oppvaskmiddel og varmt vann. Ta din bil rengjøring svamp og mette den i vann-såpe blandingen. Begynn å tørke forsiktig på felg eller hjul. Sørg for at du sjekker svamp ofte for tunge rusk og skyll umiddelbart med rent vann fra hageslangen for å hindre akkumulert skitt fra skrape malt overflate.
4

Skyll av felg eller hjulkapsel grundig på et lavtrykk innstilling med hageslangen.
5

gå videre til neste rim og gjenta rengjøring trinn med såpe-vann-blanding. Rengjør alle dine malte hjul én etter én.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122455.html

Previous:
Next:

Car Cleaning