Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Decal uten å skade Paint

Dekaler er blant de vanligste formene for å tilpasse et kjøretøy. Disse dekorative klistremerkene kan imidlertid bli igjen på biler over lengre tid og blir stadig vanskeligere å fjerne. Slipende rengjøringsmidler og materialer potensielt kan skade lakken, så oppgaven må gjøres med forsiktighet. Heldigvis finnes det trygge metoder som effektivt fjerner all merking og deres klebende uten å skade lakken på bilen. Du trenger
Varmepistol eller hårføner
plast skrape
lim remover
Microfiber eller frotté
Bil såpe
Wax
Vis flere instruksjoner

en

Peel så mye av merket som mulig for å løsne i kantene. Dette vil lette prosessen når du flytter på de andre fjerning metoder.
2

Sett en varmepistol eller hårføner til en lav innstilling, og holder den et par inches fra bilen. Varm merket bare til den er varm å ta på, sterk varme er ikke nødvendig, og vil deformere malingen etter lengre perioder
3

Bruk neglen eller en plast skrape for å begynne. peeling klistremerket. Opprettholde nivået av varme for å sikre at klebemidlet er myknet for enkel fjerning.

4. Fjern det selvklebende lim resten ved anvendelse av et kommersielt rengjøringsmiddel egnet for oppløsning av klebrige substanser fra biler. Slike produkter kan bli funnet på supermarkeder og hjem forbedringer butikker og kan brukes trygt til overflaten av en bil.
5

Les instruksjonene på etiketten nøye, og tørk limet fra bilen med en microfiber eller frotté. Følg opp med en grundig rengjøring av området og anvendelse av bilvoks dersom merket har sløvet bilens finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122520.html

Previous:
Next:

Car Cleaning