Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan få sigarett røyk lukt ut av en bil

Lenge etter en sigarett er satt ut, henger lukten av røyk, spesielt i rammen av en bil. Enten du nylig sluttet å røyke og ønsker ikke fristelsen vifter opp nesen, eller bare ønsker å kvitte bilen av andres sigarett lukt, er det mange billige alternativer du kan prøve hjemme før du investerer i profesjonell hjelp. Avhengig av styrken av lukten, kan noen av disse tipsene fungerer bedre enn andre, så eksperimentere og se hvilke av disse fungerer for deg. Du trenger
Vacuum
Tøymyknende ark
natron
Kaffegrut
White eddik
Vis flere instruksjoner
en

Vacuum alle tepper i bilen for å bli kvitt noen bortkommen aske. Sørg for å støvsuge ut askebegre i tillegg.
2

For en midlertidig fiks, plassere et par av tøymykner ark under hver bilsete. Dette vil bidra til å maskere lukten til du kan bli kvitt det for godt.
3

Hell 1/2 kopp til en full kopp av natron i en engangs cup og plasser i en av dine bilens koppholdere. Dette kan bidra til å absorbere noe av røyklukt.
4

Kjøp noen billige kaffegrut. Forlate åpnet boks i bilen din så lenge du kan, for å hjelpe kvitte seg med sigarett lukt.
5

Fyll en skål med hvit eddik og plass i bilen over natten. Eddik hjelper absorbere lukt og etterlater ikke lukten av eddik bak.
6 p Hvis ingenting fungerer og lukten av sigarettrøyk fortsatt henger, kan det være på tide å verve profesjonell hjelp. Gå til en bilvask og be om en innvendig detaljering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122236.html

Previous:
Next:

Car Cleaning