Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Gjør det selv frontlys Lense Cleaner

Lyskastere kan lett bli dekket i en film forårsaket av smuss, skitt og andre elementer av veien reiser. Mens det finnes et bredt utvalg av renhold produkter tilgjengelig som rene og polsk lykter, disse elementene er ofte dyre. I stedet vurdere å lage en gjør-det-selv rensemiddel som vil rense effektivt, uten å bryte budsjettet. Cooking Spray

Cooking spray er en av de mest effektive rengjøring elementer for bil frontlys linser. Alle merker vil gjøre, så finn den rimeligste merkevare, eller hva du bruker på kjøkkenet hvis du har en boks med matlaging spray allerede på hånden. Spray direkte på frontlyktene og polsk med en klut eller myk børste. Gjenta det til lysene er rene og restaurert. Den cooking spray vil forlate en polert overflate, mens også smører leddene rundt frontlyktene.
Tannkrem

Tannkrem (non-gel form) også fungerer godt for rengjøring frontlys linser. Påfør en liten mengde på tuppen av en klut, og arbeid inn i linsen ved hjelp av rask, sirkulære bevegelser. Tørk igjen med en ren, fuktig klut for å fjerne tannkrem rester.
Baking Soda

Baking soda fungerer også godt til å rense frontlys linser, som det skaper et fint sandkorn som bidrar til å bryte vekk skitt og rester oppbygging. Dypp en fuktig klut i et fat med natron, deretter skrubbe inn i frontlys lense, ved hjelp av små sirkulære bevegelser. Gjenta det til også frontlyktene er rene, og tørk deretter over hver lense med en fuktig klut for å fjerne eventuelle leftover rester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122404.html

Previous:
Next:

Car Cleaning