Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan få oljeflekker ut av en bil Carpet

Bil teppe tar mye misbruk. Det er stadig utsatt for smuss og skitt fra førerens og passasjerenes sko. Nesten uunngåelig, vil bilen teppe enten få olje sølt eller spores i på den. Din første impuls kan være å dekke oljeflekker eller erstatte teppet. Men i nesten alle tilfeller kan du berge teppet. Med litt tid og bare noen grunnleggende renhold elementer du sannsynligvis allerede har rundt i huset, bør du være i stand til å kvitte seg med noen olje flekker på bilens teppe. Du trenger:
Papirhåndklær
Små svamper
De-smøring flytende oppvaskmiddel (for eksempel Dawn eller lignende vaskemiddel)
Varmt vann
Bucket
Liten, stiv børste
Vis flere instruksjoner
en

Blot området med papirhåndklær. Selv om flekken er ikke frisk, kan du være i stand til å fjerne rester av smuss og olje på denne måten, noe som vil redusere muligheten for å spre denne grime til andre områder av teppet under rensingen.
2

Skrubb flekken forsiktig med en stiv børste. Dette vil løsne noe av oljen fra teppet fiber. Ta tak i et papirhåndkle og plukke opp noen løse partikler av olje og smuss fra teppet.
3

Fyll en ren bøtte med varmt vann og kaste i noen svamper. Hell litt fett-cutting oppvaskmiddel direkte på stedet.
4

Arbeid vaskemiddel forsiktig inn i flekken med en svamp. Prøv å bruke korte bevegelser, fokusert på flekken, slik at du ikke sprer oljen utover de første flekken.
5

Trykk papirhåndklær til stedet igjen og fjerne overflødig vaskemiddel og olje. Deretter presse ut en av svamper og skrubbe området.
6

Tørk opp mer overflødig vann, oppvaskmiddel og olje med et papirhåndkle. Legge til mer fett-cutting vaskemiddel på flekken og gni inn med en frisk svamp. Gjenta disse siste trinnene til alle spor av olje er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122269.html

Previous:
Next:

Car Cleaning