Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Slik fjerner Surface Rust Fra Chrome

The glimt av en uberørt krom overflate er et attraktivt tillegg til nesten enhver besittelse. Takknemlighet for den blanke ting kan være mest inderlige blant auto og motorsykkel entusiaster. Bil samlere skatten speiles overflater av støtfangere og griller, mens forseggjort motorsykler er sagt å være dryppende med krom. Automotive pastavoks kan være et egnet middel til å beskytte nye utførelser, men strengere tiltak er nødvendig for å gjenopprette den tapte glansen av mer forvitret pryd. Surface rust, lys krakelering, og melkeaktige hazes kan enkelt fjernes ved riktig polish og en liten "albue fett." Du trenger
flytende metall polish Rags
Vis flere instruksjoner
Rust busting
en

Kontroller at overflaten som skal poleres er kjølig å ta på, og ut av direkte sollys. Bruk en kremet flytende metall polish, som de typene som finnes i jernvareforretninger. Rist beholderen kraftig, å røre innholdet.
2

Plasser en kvart stor skvett av polish på en ren frotté klut. Påfør polish til et lite område først, for å få akklimatisering til prosessen. Masser polsk inn i overflaten med frem-og-tilbake bevegelser, inntil de polske mørkner i farge.
3

Snu fille over og bruk en ren, tørr del å fjerne den mørke polsk . Buff bort eventuelle rester av polish med en myk bomull klut, for eksempel en gammel tee skjorte. Snu rasping fille ofte, for å holde det ferdige området fritt for brukte polsk. Gjenta prosessen på samme sted, om nødvendig, for å fjerne dvelende innskudd.
4

Fortsett på denne måten over gjennomførbar deler av hele stykket. Litt overlapper fullførte områder for å skaffe seg en uniform glans. Buff hele overflaten gjentatte ganger etter polering, for å jevne den reflekterende og beskyttende qualities.Make at uten rester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/122113.html

Previous:
Next:

Car Cleaning