Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan finne sjekke motoren lys Kode for My 1994 Toyota

Tilbake i dagene før check engine lys koder kunne hentes ved hjelp av en OBD scanner, hadde tekniker å faktisk vite hvordan du henter kodene slik at motorproblemer kunne være nøyaktig diagnostisert. Selv om tekniske fremskritt har gjort det enkelt å hente check engine lyset koder på dagens modell biler, de eldre biler som i 1994 Toyota kan fortsatt være nøyaktig hentes. Du trenger
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Fjern gummi dekker på kontakter diagnostiske kontakter. De diagnostiske kontaktene er plassert i motorrommet eller ved kick-panelet under dashbordet på passasjersiden. Slå opp i produsentens reparasjonshåndbok for den nøyaktige plasseringen av diagnostiske kontakten for din biltype 1994 Toyota.
2

Koble enten TE1 og E1, eller T og E1 terminaler i de diagnostiske kontaktene ved å bruke en jumper wire. Referer til produsentene reparasjon for å fastslå hvilke terminaler bør hoppet inn og plasseringen av terminalene skal hoppet innenfor den diagnostiske kontakten på modellen blir diagnostisert.
3

Slå tenningen nøkkelen til "On" posisjon. Alle tilgjengelige koder kan bestemmes ved å observere blinkende av check engine lys. For eksempel, hvis motoren koden er "41" check engine lyset blinker fire ganger og pause etterfulgt av en ekstra blits. Hvis det er noen ekstra koder de blir vist etter en 2,5 sekunders pause.
4

Se 1994 Toyota produsentens reparasjon for å dechiffrere noen koder som blir hentet.
5

Koble jumper ledninger og erstatte gummi dekker på de diagnostiske kontaktene ved å skyve dem tilbake over enden av den diagnostiske kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75496.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair