Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan sette en hydraulisk Relief Valve

Hydrauliske sikkerhetsventiler begrense den maksimale system press for å beskytte systemkomponenter. Ventilene også begrense den maksimale utgangseffekt kraft av det hydrauliske system. Selv om de har en rekke varianter, alle ventilene arbeide ved å balansere den hydrauliske kraft med en innstillbar fjærkraft. Varmen skapt når overtrykksventilen åpnes som reaksjon på et forutbestemt trykk. En riktig justert avlastningsventil vil gjøre systemet i stand til å operere som utformet samtidig å kontrollere mengden av varme som genereres. Du trenger | Maskin tegninger
Kombinasjonsnøkkel satt
JIC caps og plugger
unbrakonøkkel satt
5000 psi måler
Hydraulisk manometerfeste
Vis flere instruksjoner
en

henviser vi til maskinens tegninger for å finne ut hvilken krets må justeres. Finn lettelse ventil for kretsen. Sikkerhetsventiler er alltid rør i parallell med pumpe og er normalt så nær pumpen som mulig.
2

Finn og fjern den hydrauliske slanger eller slanger på systemet siden av sikkerhetsventilen. Hetten av slangen og ventilen med de riktige JIC caps eller plugger som kreves. Ikke hetten av avkastningen eller tank siden av sikkerhetsventilen. Capping av eller plugging ubrukte slanger og koblinger hindrer tap av hydraulisk væske og innføring av urenheter i systemet. Bruk av annen metode for tildekking eller koble en slange enn med riktig JIC plugg eller cap er usikre og bør aldri bli forsøkt. Dette Deadheads den hydrauliske kretsen for å isolere systemet til å bare pumpen og lettelse ventil.
3

Koble en 5000 psi manometer mellom lettelse og pumpen. Det meste av utstyret vil ha en port som allerede er installert for dette formål. Hvis ingen port allerede er installert, og deretter bruke riktig adapter for å installere måleren.
4

Løsne trykkavlastning ventil justering helt ut. Sikkerhetsventilen vil normalt ha en låsing hex mutter og enten en Allen hodet adjuster eller ratt justering. Start utstyr og aktivere den hydrauliske krets. Presset lesing på måleren skal være nær null.
5

Juster lettelse ventil ved å dreie innstillingshjulet med klokken til lesing på måleren bygger til trykket som er angitt på maskinen tegninger. Dette er hva som er kjent som ventilen "cracking" trykk, som er trykket ved hvilket overtrykksventilen begynner å åpnes. Stram justeringsskruen låsemutter sikkert, være forsiktig for ikke å forstyrre ventilen innstillingen.
6

Slå av maskiner og la press for å blø av. Fjern JIC plugger og hetter, og tilkoble eventuelle slanger som ble fjernet i trinn to. Start maskiner, og teste lettelse ventil ved påvirkning av kretsen. Presset lesing på kretsen bør ikke på noe tidspunkt stige over presset som ble satt på sikkerhetsventilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75495.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair