Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan identifisere en Borg Warner Transmission

Borg Warner startet produksjon T5 overføring i 1982. Siden begynnelsen, har overføringen blitt plassert i ulike kjøretøyer, blant annet Ford og General Motors-modeller. De fem-trinns girkasse faller i to kategorier: verdensklasse og ikke-verdensklasse. T5 er kreditert som den eneste amerikanske-laget manuell girkasse å være i produksjon i mer enn 20 år. The Borg Warner T-10 er også en populær overføring, og begge har kjennetegn. Du trenger
tranmission
Pen og Papir
Computer
Internett
Vis flere instruksjoner
Finne identifikatorer
en

Finn identifisering tag nummer. En rask måte å bekrefte at overføringen er en Borg Warner og hva kjøretøyet det var designet for, er å finne identifikasjonsnummeret stemplet inn i "metall tag boltet på halen bolig", ifølge 5speeds.com. Når du har identifikasjonsnummeret du kan få tilgang til en av de to Web oppført i Resources i denne artikkelen for å finne ut mer informasjon om overføringen. Denne oppføringen kan fortelle deg hva girkasse du har og hva kjøretøyet det opprinnelig ble designet for.
2

Se på frem akselen peiling /support. Borg Warner overføringer vanligvis et klistremerke som sier timken med et delenummer eller en gul og svart klistremerke som sier "bruke Dexron II bare," ifølge britiske V8 nyhetsbrev. Disse klistremerkene er oftest funnet på Borg Warner sendinger.
3

Tell antall bolter på transmisjonsdekselet. På Borg Warner T10 girkasse er det ni boltene som fester sidedekselet. Dette er bare funnet på T10.
4

Look tall på transmisjonshuset. Du trenger kanskje ikke hele nummeret stemplet på metall tag å avgjøre hvorvidt du har en Borg Warner girkasse. Å vite hva tallene betyr Borg Warner kan spare deg en tur til datamaskinen. For eksempel på en Borg Warner T10, bør identifikatorer T-10 og /eller 13-04 bli trykt på transmisjonshuset. På en T5, bør identifikatoren begynne med 13-52. Kabinettdekslet tall på en Borg Warner T19 er 1309and den T18 casing tallet er 1301. Både T18 og T19 er "top lastet heavy-duty 4-trinns girkasser med [a] støpejern saken og skift cover," ifølge motivegear.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74850.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair