Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner en CV forgasser

The CV, for konstant hastighet, forgasser var standard utstyr på Harley-Davidson motorsykler frem til 2007, da Harley begynte å levere alle sykler med elektronisk bensininnsprøytning. Det har også vært standard på Kawasakis og BMWs. Det kalles ofte en Keihin carb fordi det opprinnelig ble produsert av det japanske forgasser maker, selv om det er en britisk oppfinnelse. Den CV har en vakuum-operert lysbildet som endrer størrelse for venturien, den store luft hull, i forgasseren for å lage en konstant lufthastighet. Generelt, kommer det av alle sykler som det kommer av en carbureted Harley. Du trenger
Torx stikkontakter
Allen stikkontakter
Stikknøkkel
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Start motorsykkel med petcock lukket og kjøre motorsykkel til forgasseren er tom for drivstoff. Løsne chokeknotten fra sitt feste like foran rytterens venstre lår under bensintanken.
2

Løsne én eller flere luftfilterdekselets bolter på midten til høyre side av motorsykkelen med en Torx eller Allen socket, avhengig av motorsykkelen, og en pipenøkkel. Koble fra pust rør som kobles inn i toppen av luften renere for hånd.
3

skru fra hverandre og fjern luften renere med en Torx eller Allen socket, avhengig av motorsykkelen, og en socket skiftenøkkel. Ta av luftfilter.
4

Løsne slangeklemmen som fester drivstoff til forgasseren med en flat skrutrekker. Trekk drivstoff linje fra forgasseren for hånd.
5

Marker gass og tomgang kabler for senere montering med maskeringstape og en penn og skru kablene fra gassen cam.
6

skru fra hverandre og fjern luften renere backing plate med en Torx eller Allen socket, avhengig av motorsykkelen, og en pipenøkkel. Ta av luftfilter backing plate for hånd.
7

Grab CV forgasser med begge hendene og dra den fra gummi støvel som fester forgasseren til inntak manifold. Ta av forgasseren og Strupeventilsammenstillingen fra høyre side av motorsykkelen som en enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75347.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair