Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en dynamo i en 1992 Lumina 3,4

The dynamoen i en 1992 Chevy Lumina er hva leverer strøm til alt elektrisk i bilen. Bilens dynamo er også ansvarlig for å holde batteriet fulladet. Når dynamoen går dårlig, skjer det ikke noe av dette. Batteriet går døde og du vil ikke være i stand til å starte bilen lenger. Dynamoen fungerer på prinsippet om en magnet beveger seg over en ledning indusere strøm og spenning. Denne spenningen og strømmen er internt regulert til nivåer som er brukbare ved din car.Changing dynamoen i din forhjulsdrift 1992 Chevy Lumina er et ganske enkelt prosjekt som alle med de riktige verktøyene kan oppnå i et par timer. Du trenger
3/8 tommers skralle med forlengelse og universell
Socket satt
Nøkler-Vanligvis 9/16 og 5/8, 5/16
Ny eller ombygd dynamo

Vis flere instruksjoner
Fjerning av gamle Dynamo
en

Løsne og fjern den negative batterikabelen fra batteriet, med 5/16 fastnøkkel. Brette den ut av veien. Pass på at det ikke vil flytte og ta kontakt med batteriet mens du arbeider.
2

Sett firkant av skralle i den firkantede åpningen på strammer skivene og trekk hjulet utenfor Serpentine beltet. Med spenningen på beltet løslatt, trekk Serpentine beltet av dynamoen skivene og skyve den ut av veien. Normalt må du slå dette trinse med klokken for å frigjøre spenninger.
3

Løsne de to boltene som fester dynamoen på siden av motoren nærmest skottet mellom motorrommet og passasjer kupé med skralle og en 9/16 eller 5/8 kontakten. Du må slå disse boltene mot klokken for å fjerne dem. Sett disse boltene til side hvor du lett kan nå dem under installasjonen.
4

Løft generatoren ut av sin beliggenhet. Det vil være en to wire-kontaktene på baksiden av dynamoen. Den ene er en skrueklemme, og den andre er pluggen. Begge disse må fjernes. Klem kontakten og dra rett ut. Bruk en 3/8 eller 10 mm skiftenøkkel for å fjerne mutteren som fester store enkelt ledning. Sett den gamle dynamo til side som du må returnere det for en kjerne refusjon.
Installasjon av nye dynamoen
5

Koble den store ledningen til slepe merket "BAT" på baksiden av dynamoen og fest den med mutteren og skiven provided.Use samme skiftenøkkelen du brukte for fjerning å stramme mutteren. Sett to wire-kontakt inn i kontakten på dynamoen.
6

Nedre dynamoen på plass med en hånd og ved hjelp av andre hånden stikker boltene og tre dem i så mye som du kan ved hånd. Bruk skralle å gjøre boltene så hardt du kan. Boltene må skrus med klokken for å installere dem.
7

Route Serpentine beltet tilbake på dynamoen skivene og opp til strammeren skivene. Sett firkant av skralle i den firkantede åpningen på strammer skivene og vri med klokken for å løfte skivene ut av veien. Skyv Serpentine beltet over strammer skivene og sakte la våren ta spenningen tilbake på beltet.
8

Fest den negative batterikabelen. Bruk 5/16 fastnøkkel til å stramme terminalen bolt klokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73555.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair