Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Honda Element frontlys pære

The frontlys pære i Honda Element er en liten halogen kapsel beholdt inne i frontlys forsamlingen. De små glass pærer er lysere og mer holdbar enn de gamle forseglet-beam enheter. Men, de bruker en intern gass og må håndteres med forsiktighet. Alkalisk og olje i menneskelig hud kan fjerne beskyttende belegg på glass pære og skape en varme spot. Dette vil gå ut over levetiden på pære eller gjøre den ubrukelig fra starten. Du trenger
Latekshansker
Spårskruvmejsel
Replacement pære (del # 9003)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret til Honda Element.
2

Slå lysene på og bestemme hvilken pære må skiftes. Slå frontlys av og ta ut nøkkelen fra tenningen. Kontroller at frontlys bryteren ikke er slått på under utskiftingen.
3

Fjern luftinntaket kammer på førersiden bare hvis erstatte den siden. Bruk en flat skrutrekker for å løsne plast klippet og deretter vrikke kammeret ut av forsamlingen. Hvis du erstatter passasjersiden pære, deretter videre til trinn 4..
4

Finn ledningsnett koblet til frontlys pære socket. Trekk selen vekk fra kontakten for å koble den fra.
5

Trekk beskyttende gummi støvel bort fra baksiden av frontlys forsamlingen. Merk at de to pull-tabs er på toppen og bunnen av bagasjerommet og at de to dreneringshull på boot er plassert nederst.
6

Trykk på frontlys pære holdeklipsen innover litt, og løft opp på den litt for å løsne den fra låsmekanismen. Sving klippet utover og vekk fra pæren.
7

Trekk brukte pæren ut av baksiden av frontlys montering og kast.
8

Ta på gummihansker før håndtering av ny pære.
9

Sett inn ny pære på baksiden av frontlys forsamlingen. Den tredelt kontakten på pæren passer kun i en posisjon. Den eneste spiss bør være på toppen, mens de andre to utstikkerne vil være på bunnen.
10

Sving holdeklipsen tilbake over baksiden av pære og reengage den i låsmekanismen.

11

Bytt beskyttende støvel, og pass på å omplassere den riktig. Dreneringshull bør være på bunnen med en fane og annen fane opp på toppen av støvelen.
12

Plugg ledningsnett uttaket tilbake inn i kontakten på den nye pæren og deretter teste frontlys til sikre at den fungerer som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71566.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair