Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bruke Acetylen Lommelykter

Acetylen fakler kan brukes til oppvarming og bøying metall, sveising og lodding, eller skjære gjennom stål og rustfritt stål. Den korrekte leder for fakkelen skal brukes for hver type jobb. For eksempel er en rosenknopp hode benyttes for oppvarming av metall og gjøre sveising eller lodding, mens en skjærehodet er festet til brenneren blande håndtaket for å utføre klipping. Du trenger
Spark lettere
Vis flere instruksjoner
en

Åpne ventilene på både oksygen og acetylen tanker ved å dreie ventilen håndtaket på hver tank i mot klokka retning til det ikke kan slås lenger. Snu hver håndtaket med urviseren til ønsket trykk i slangen er oppnådd.
2

Åpne oksygen ventil på acetylenlampe miksing håndtaket til helt åpen stilling ved å dreie den mot urviseren. La ventilen åpne for 3 til 5 sekunder og reclose ventilen ved å vri den med urviseren til ventilen er helt lukket, sletting oksygen linje. Blås ut acetylen linjen på samme måte. Rydding linjene vil sikre at det ikke er oksygen i acetylen linje og ingen acetylen i oksygen linje.
3

Fest den riktige hodet til acetylenlampe miksing håndtaket for jobben som gjøres . Åpne acetylen ventilen ved å vri den 1/8 til 1/4 omdreining mot klokken. Tenn acetylen ved å holde en gnist lettere over enden av fakkelen og klemme håndtaket. Dette vil resultere i en gnist som tenner acetylen.
4

Åpne acetylen ventilen sakte og kontinuerlig til flammen slutter å røyke. Den resulterende flamme vil være opp ca 8 inches lang. Åpne oksygen ventil på fakkelen miksing håndtaket ved å vri til venstre til flammen mister sin fjær rundt den indre kjernen.
5

Utfør sveising, bøying eller kutte driften.
6 < p> Slå av acetylenlampe ved først å vri på oksygen ventil på miksing håndtaket med urviseren til den er lukket. Lukk acetylen ventilen på miksing håndtaket ved å dreie med urviseren til ventilen sitter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75497.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair