Ideer for personlig bilskilt for sykepleiere

Personlig bilskilt på en bil, lastebil eller motorsykkel tilbudet sykepleiere en smart måte å gjøre setninger som best representerer deres yrke. Ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall, er det en rekke originale personlige bilskilt som kan gjøres, avhengig av hvilken type sykepleier du er. ER Sykepleiere

Akuttmottaket sykepleiere jobber lange, harde timer og håndtere et bredt spekter av livstruende situasjoner. Vittig personlige bilskilt kan være alt fra noe så enkelt som ER NURZ og RNNER (resident sykepleier for akuttmottaket), til mer komplekse ideer som LIFES8R (livredder) eller IDOIVS (jeg gjør IVs). Et annet alternativ kan bare være RN4LIFE (resident sykepleier for livet), som kan gjelde for alle aspekter av sykepleiefaget, ikke bare legevakten.
Mann Sykepleiere

Et økende antall menn er å komme inn i yrket, og de kan vise frem sin stolthet i hva de gjør. Personlig bilskilt kan representere denne profesjonelle uttalelse, som MANNURZ eller XYNURZ. Disse bilskilt kan også ha en mer mannlig tone, med fokus på den tøffe aspektet av jobben, som TNT RN.
Andre platene Ideas
p Det er en rekke andre personlige bilskilt alternativer for alle sykepleiere. Det er søte de som HUGARN (klem bosatt sykepleier). Det er de for sykepleiere som leverer babyer liker STORKRN. Et annet alternativ er spesifikke seg til sykepleiefaget, som UCAICRN (du bryr deg om smittevern sykepleiere). Din state Department of Motor Vehicles vil gi deg beskjed hvis noen andre har som personlig plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95270.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger