Hvordan erstatte en Sway Bar

The svaie bar på en bil eller lastebil er utformet for å knytte sammen hjørnene i en suspensjon. Hvis du lener deg hardt inn i en høyre sving, oversetter stabilisatorstag at bevegelse inn i venstre hjørne og holder hjulene plantet på bakken. Disse stengene går på tvers av bredden på bil eller lastebil, og er montert til kabinettet via foringer. Erstatte dem kan gjøres hjemme i omtrent en time. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
3/8-inch skralle og socket satt
Fastnøkkel sett
Replacement svaie bar kit

Vis flere instruksjoner
en

Bruk jekken å løfte opp fronten på bilen og deretter sette den på bukker. Pass på at bilen er helt og solid på benken før arbeider på bilen. Ta av forhjulene ved hjelp av dekk jern og sette dem ut av arbeidsområdet. Krype under og finn stabilisatorstag. Dette vil være en buet metall rør som går bredden av bilen eller lastebil, og er koblet til suspensjon via endeløkker.
2

skru fra hverandre stabilisatorstag fra slutten linker ved hjelp av en 3/8- tommers skralle og socket og en fastnøkkel. Deretter skru fra hverandre chassis-monterte foringer i midten av svaie bar med skralle og fjern stabilisatorstag fra kabinettet.
3

Set utskifting foringer inkludert i ungen rundt svaie bar. Løst bolt foringer og svaie bar inn i rammen, bare å sette i bolter for hånd. Installer stabilisatorstag til slutten forbindelser med bare for hånd. Installere dekkene og sette bilen tilbake på bakken med jack.
4

Stram sammenhengene mellom slutten koblinger og svaie bar samt stabilisatorstag foringer og chassis ved hjelp av 3 /8-tommers skralle, sokkel og en fastnøkkel. Du må vekten av kjøretøyet på suspensjonen før du strammer alt opp, ellers kan det binde

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83868.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger