Hvordan jeg installerer en Eibach Sway Bar på en GTI MKV?

The MKV GTI er den femte generasjonen av dette sporty, morsom å kjøre kombikupé. GTI drives av en 2-liters, turboladet motor som gir den svært imponerende akselerasjon, spesielt når strømmen er kombinert med optimale girutvekslingsforhold av overføringen. Men som de fleste lager biler, GTI håndtering, mens imponerende, er på den myke siden. En av de vanligste løsningene på dette problemet er å installere større svaie barer. Disse er rørformede lengder av metall boltet til begge sider av suspensjonen, en på forsiden og en på baksiden. Når bilen er kjørt rundt et hjørne, disse stolper tvinge den side av bilen nærmest hjørnet mot bakken, redusere krengningen og økende grep. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket sett og skralle
Square socket biter
Vise fatt
Vis flere instruksjoner
1 < p> Park GTI på en plan overflate. Løsne hjulet sin slepe nøtter med et dekk jern eller en stikkontakt. Løft bilen med et gulv jack og senk den ned bukker. Du kan enten løfte alle fire hjørner eller bare løfte fronten for å installere den fremre bar løft deretter tilbake for den bakre bar.
2

Fjern mutteren på stabilisatorstag endeledd med firkantet bit og en skralle. Plasser firkantet bit inn i mutteren. Hold endeledd bolt med et par skrustikke grep mens du løsne og fjerne mutteren.
3

Fjern boltene som holder svaie bar foringer brakettene til chassis med et 13 mm-kontakten .
4

Løsne de 20 boltene som fester fundamentene til kabinettet. Du må bruke en socket forlengelse å nå noen av boltene. Heve gulvet jack under fundamentene til den støtter hjelperamme. Plasser et trestykke mellom jekken og fundamentene slik at det ikke blir ripete.
5

Fjern alle boltene som holder hjelperamme på plass. Fjern A-arm bolter med en stuss og skralle og en breaker bar på slutten av skralle for ekstra innflytelse. Senk hjelperamme med jack.
6

Fjern aksjen svaie bar. Installer de nye foringer på Eibach bar hvis de ikke allerede er installert. Plasser foringen braketten over foringen. Plasser den nye baren på plass, men la det unbolted. Jekk opp fundamentene og installere fundamentene bolter for hånd.
7

Bolt de svaie bar parentes til kabinettet. Stram subramme bolter. Installere A-arm bolter og stram dem. Bolt svaie bar end lenker til bilen ved hjelp av skrustikke grep mens du strammer boltene med kvadratet socket bit.
8

Fjern mutteren fra slutten koblingen av bakre stabilisatorstag. Fest skrustikke grep på mutteren så å holde den fast. Bruk en 6 mm firkantet socket litt for å løsne bolten.
9

Fjern boltene som holder foringer braketter og foringer til kabinettet. Senk svaie bar ut av bilen. Installer de nye foringer på den nye Eibach bar. Plasser foringen braketten over foringen. Installere den nye stabilisatorstag i omvendt rekkefølge.
10

Installer boltene som holder foringen braketten til kabinettet. Bolt endeløkker bort på suspensjonen ved å holde bolten med skrustikke grep deretter stramme mutteren på bolten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95460.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger