Subaru Baja Trailer ledningsnettet Instruksjoner

The Subaru Baja kan taue en liten til mellomstor trailer når den er utstyrt med et stikk en 4-pol ledningsnett. 2003-modellen er vurdert for en maksimal slepe kapasitet på 2400 pounds. Bor innenfor fabrikantens begrensninger er viktig for en sikker tur på grunn av vekten av tilhengeren vil redusere kjøretøyets bremsing til en usikker grad. The Department of Transportation krever all trailer er å ha et minimum av merket, bremse-og signal lys for å reise på offentlig vei. Disse er drevet gjennom en 4-polet kontakt installert på Baja din. Du trenger
Skrutrekkersett
12-volt test lys
4-pol ledningsnett
Scotch lock kontakter
Buntebånd, Elektrisk tape
Show More Instruksjoner
en

Åpne bakluken av Baja og fjern skruene som fester baklysene til bilen. Fjern baklysene fra sine huler og koble bilen ledningsnett.
2

Aktiver venstre blinklys hjelp av førerens kontroller. Kontroller at tenningen er i "strøm på"-posisjon.
3

Koble alligator klipp av 12-volt test lys til en del av bart metall nær venstre baklys. Sondere bilens ledningsnett sele sin nakne forbindelser med test lysets probe. Når testen lyser og blinker du har funnet den riktige ledningen for venstre blinklys. Gjenta denne prosessen for å finne kraften til høyre blinklys og markeringslys.
4

Koble den grønne ledningen fra 4-pol sele til makten wire for høyresving signal med en scotch lock-kontakt . Disse fungerer ved å plassere en wire i hver groove og lukke låsen til den låses. Koble den gule ledningen fra selen til strømledningen for venstre blinklys, den brune ledningen til markør lysets makt wire og den hvite ledningen til noen sorte ledningen med scotch lock kontakter.
5

Run 4-pol sele til bilens hengerfeste og fest med strips.
6

Wrap sammenhengene i elektriske tape og installere baklysene. Fest alle løse ledninger med strips.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87075.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger