Hvordan gjenopprette Platinum Fra katalysator

Platinum er et edelt metall som er høyt verdsatt for industrielle formål, som det er motstandsdyktig mot korrosjon, formbare, ledende, og nyttig som en katalysator i kjemiske reaksjoner. Platina er en av flere sjeldne metaller som brukes i katalytiske omformere som omdanner de giftige gasser produsert av bilmotorer til mindre skadelige gasser, effektivt redusere forurensning generert av biler. Selv om mengden av platina i en katalysator er liten, sjeldenhet og enkel resirkulering av platina gjør utvinne det fra en katalysator verdt. Du trenger
skralle eller så
katalysator
Vis flere instruksjoner
en

Fjern katalysatoren fra bilen. Katalysatoren kan bli funnet under bilen mellom motoren og lyddemperen og kan fjernes med en skralle, hvis den har bolter, eller en sag.
2

Finn et returselskap som aksepterer intakt katalytisk omformere. Mens det er mulig å kutte åpne huset på omformer å fjerne platina-som inneholder strukturer inne, dette er ikke anbefalt. Kjemikalier inne av en katalysator kan være giftig.
3 p Hvis du bestemmer deg for å åpne katalysator, vil innsiden av konverteringsprogrammet inneholder enten perler eller en honeycomb-lignende struktur. Dette er den delen som inneholder platina. De fleste biler har honeycomb struktur, som er laget av metall og er mer motstandsdyktig mot høye temperaturer.
4

Du må installere en erstatning katalysator. Fjerne katalysator og ikke erstatte det er ulovlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85857.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger