Hvordan løfte en Grand Cherokee

Når du ikke har penger til å ansette en profesjonell mekaniker, må du forsøke å fullføre enkle bil reparasjoner selv. Det første skrittet til nesten hver reparasjon er å løfte bilen på bukker, slik at understellet er lett tilgjengelig. Imidlertid kan store kjøretøy, for eksempel Jeep Grand Cherokee, noen ganger være skremmende å løfte. Dessuten kan det være vanskelig å vite hvor du skal plassere gulv jack og jack stands. Men løfte en Jeep Grand Cherokee på bukker er egentlig ikke vanskeligere enn andre kjøretøy. Du trenger
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Park din Jeep på et flatt og jevnt underlag. Sett bilen i park og slå av motoren.
2

Plasser gulvet jack nøye under midten av den fremre tverrbjelken av Jeep Grand Cherokee. Sveiv jack å løfte fronten av Jeep noen få inches ut av bakken.
3

Slide to av bukker under forsterkede støttepunkter like bak forhjulene. Kontroller at de er riktig sentrert.
4

Senk kontakten til Jeep Grand Cherokee kommer til å hvile på forsiden bukker. Flytt gulvet jack på baksiden tverrbjelken av Jeep, nøye sentrum det, og deretter skru den helt til baksiden av Jeep løftes noen få inches.
5

Slide de resterende to bukker under de forsterkede støttepunkter som er rett foran bakhjulene. Igjen, sjekk for å sikre at de er riktig sentrert.
6

Sakte senke gulvet jack til baksiden av Jeep kommer til å hvile på de bakre bukker og Jeep løftes levelly. Du kan nå jobbe på Jeep Grand Cherokee som trengs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95269.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger