Hvordan Wire fra batteriet på baksiden av et kjøretøy

Mange forskjellige typer utstyr kan monteres inne i bagasjerommet eller bakre delen av et kjøretøy. Det meste av utstyret plassert der skal drives, slik som forsterkere, lys, CD-skifter, kjølere og kjøleskap. Får strøm til den bakre delen av et kjøretøy omfatter å trenge inn i bilens brannmur, rennende ny ledning eller kabel, og fester ledningene til utstyret. Bruke de riktige verktøyene kan spare både tid og penger. Du trenger
Red elektrisk ledning
Wire cutters
Wire strippere
Drill
Propp
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor i den bakre del av kjøretøyet det nye utstyret vil gå. Sikre utstyret til bilens ramme. Mål avstanden fra det nye utstyret til batteriet i motorrommet. Dette er mengden av røde ledningen som trengs. Tilsett ca seks til ti meter av ekstra røde ledningen for denne installasjonen i tilfelle uforutsette omstendigheter.
2

Bor et hull gjennom brannmuren følge grommet installeringsinstruksjonene. Sett maljen inn i det nye hullet. Maljer beskytte isolasjon mot slitasje.
3

Skyv den røde ledningen gjennom maljen hullet til det er akkurat nok igjen i motorrommet å rute den ene enden av kabelen over til batteriet. Ikke koble denne ledningen til batteriet på denne tiden.
4

Route de resterende røde ledningen rundt kupeen ved hjelp av kanten støping langs interiøret i bilen. Fjern boltene som holder baksetet på plass og fjerne setet. Trekke kabelen under setet og opp inn i stammen. Installere setet og koble enden av den røde kabelen til plusspolen på det nye utstyret.
5

Koble minuspolen på det nye utstyret til metallrammen av kjøretøyet. Til slutt kobler den andre enden av den røde kabelen til plusspolen på batteriet i motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84769.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger