Slik installerer du et Tilhengerfeste

Hvis du er ute etter litt mer funksjonalitet for din lastebil eller SUV, kan det være lurt å vurdere å installere et hengerfeste. En hengerfeste kan du hekte på en tilhenger til baksiden av bilen din, noe som gjør det lett å bære ekstra last med bilen din. Mens denne prosessen vil kreve at du gjør noe arbeid under og rundt bilen din, er det lett nok til at du bør være i stand til å installere stikk uten behov for en mekaniker. Du trenger
Bil jack
3/8-inch skralle satt
Trekkrokens
lirke bar
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp bakre del av bilen, slik at du kan få under den. Pass på at bilen er trygt plassert på jack for å unngå personskader eller skader.
2

Fjern boltene som holder noen tie plater til baksiden undersiden av bilen (på både fører-og passasjersiden side av kjøretøyet) ved hjelp av 3/8-inch skralle-apparatet. Du bør sitte igjen med metallplater med hull i dem, og disse vil bli brukt til å feste stikk
3

Plasser stikk i løpet av de to metallplater (pass på at den glir opp bilen din. ) med traileren del vender bort fra den bakre. Skru så mange bolter inn i stikk kit som du kan når du fester det på bilen. Ikke stram dem på dette punktet.
4

Skyv vedlagte stikk mot noen bolt hull at den ikke har stilt opp med ved hjelp av brekkjern som en brekkstang mellom stikk kit og siden av kjøretøyet. Når bolten hull på linje med stikk, plasserer de gjenværende boltene inn i stikk.
5

Stram alle boltene med skralle for å feste tilhengerfestet til bilen. Senk bilen tilbake til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83846.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger