Slik installerer elektriske speil på 2002 Chevy Silverados

Når kjøpte nye, 2002 Chevy Silverado hadde mulighet for elektriske speil. Hvis du valgte å spare penger og ikke har makt speil installert, kan du enkelt legge speilene senere. På grunn av produksjon effektivisere prosesser, ble ledningsnettet for speilene montert på alle kjøretøy. Derfor, installere elektriske speil på 2002 Chevy Silverado krever erstatte den eksisterende speil forsamlingen med samlinger som har speil motorer installert på innsiden. Du trenger
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren på din Silverado og ruller ned vinduet. Plasser deg selv mellom døren og dørkarmen slik at du kan komme på innsiden av døren og speilet montering samtidig.
2

Finn og fjern den trekantede tilgang panel på innsiden av døren på motsatt side av speilet enhet som er plassert på utsiden av døren. Den trekantede tilgangspanelet dekker mountingsskruene og ledningsnettet for sidespeilene. Å ta av dekselet, bare trekke den av døren med hendene.
3

Løsne med en stuss og skralle mutrene som fester speilet til døren. Fjern mutterne ved å tre dem av innleggene med fingrene. Dette hjelper til å hindre utilsiktet faller mutterne innsiden av døren. Når du fjerner den siste mutteren, holder speilet med en hånd slik at den ikke faller ut av døren.
4

Fjern det gamle speilet og sted piggene som stikker ut fra siden av det nye speilet gjennom døren.
5

Træ feste mutterne på innlegg med fingrene. Stram mutterne med skralle og socket å feste speilet til døren.
6

Finn ledningsnettet kontakter for speilet og innsiden av døren. Fest kontaktene til hverandre og skyve låsefestene sammen på kontaktene for å hindre selen løsner.
7

Koble ledningsnettet på nye trekantede tilgang panel med innebygd speil adjustor knotten til ledningsnett som ligger ved siden av selen som kobler speilet på det elektriske systemet, og skyv låsetappen ned for å hindre utilsiktet separasjon.
8

Sett tilgangspanelet mot monteringsstedet på døren og trykke den på plass med hånden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84670.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger