Ford Ranger Small Block Installer Informasjon

Små blokk Ford motorer og Ford egen Ranger mini - lastebil ser ut til å være en kamp laget i himmelen . Med Ranger lave vekt og allsidige chassis og small-block høye dreiemoment , er det lite rart dette swap er så populære. Time Frame

Gitt at du har alle de verktøy og deler som kreves , tar gjennomsnittlig V- 8 Ranger konvertering mellom 30 og 40 timer av total arbeidstid .
Motor mounts

Du trenger et sett av motor og chassis -spesifikke motorfester å utføre swap. Populære swap monterer er tilgjengelig fra Summit Racing , Jegs og Advance adaptere .
Oljefilter

Et vanlig problem med small-block retro passer er at motorens oljefilter tendens til å forstyrre lastebilens styring. Du kan trenge en ekstern oljefilter oppsett som de som selges av Ford Motorsport eller James Duff Bedrifter .
Headers

swap krever chassis og motor spesifikke overskrifter . 351 hoder er usannsynlig å arbeide på en 302 motor på grunn av klaring problemer.
Andre Clearances

Større motorer installert i eldre og mindre chassis kan kreve innskjæring av rammen rails , bulker i gulvet pan og modifisering av A /C airbox .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83742.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger