Hvordan tilbakestille alarmen på en 2002 FLHTC

En FLHTC -brand alarm er utformet for å beskytte en Harley Davidson motorsykkel mot tyveri ved å slå av tenningen hvis en inntrenger prøver å starte sykkelen. Fordi FLHTC -brand alarm kan settes av ved et uhell , må du være forberedt på å nullstille alarmen for å slå av sirenen og la tenningen for å fungere . Prosedyren er enkel og lik for alle FLHTC -merkevaren alarm modeller, inkludert 2002 -modellen . Det er ikke nødvendig å demontere alarmen eller dens forbindelser til motorsykkelen . Du trenger
Key fob
Vis flere instruksjoner
en

Fjern nøkkelen fob som du mottok da FLHTC -brand alarm ble installert i Harley Davidson motorsykkel. Tilnærming i en fot av motorsykkelen .
2

Sikt foran spissen av nøkkelen fob på den delen av motorsykkelen der gasstanken ligger .
3 < p> Trykk " Arm /avvæpne "-knappen to ganger i løpet av ett sekund. La tre sekunder pass. Gjenta denne prosedyren hvis sirenen ikke slås av. Se etter en blinkende LED- lys på styret som indikerer at alarmen er tilbakestilt .
4

forlate stedet nå at alarmen er tilbakestilt blitt . Alternativt , trykk på " Arm /avvæpne "-knappen og hold den inne i to sekunder for å avvæpne alarmen slik at du kan starte opp motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96714.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger