Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva feil å se etter når Sitert for Trafikk Brudd i California

Noen ganger når California polititjenestemenn utstede trafikk henvisninger, de gjør feil. Hvis du mottar en billett og velger å bekjempe det i retten, kan feil som ufullstendige opplysninger og feil trafikk koder resultere i billetten blir kastet ut på en formalitet av en dommer hvis du ber om at saken bli hørt i trafikken retten. Feil Trafikk Code

trafikk kode er bokstavene og tallene som er brukt for å betegne lov brudd. For eksempel, hvis du er sitert for å bryte VC seksjon 22 348, betyr det at du ble ticketed for høy hastighet. Trafikken koden er en fundamental del av en trafikk sitat, og uten det, vil ikke trafikken retten ikke har en definitiv offisiell rekord av lovbruddet billettens person er siktet for.
Feil type kjøretøy /Modell
p Hvis rettshåndhevelse offisielle utstedelse henvisningen registrerer merke eller modell av et kjøretøy feil på et sitat, kan det være grunnlag for oppsigelse av billetten i retten. Hvis billett person bestrider sitat og vitner før en dommer at merke eller modell av bilen hans er ikke det samme som det som er oppgitt på billetten, pluss gir visuell bevis på dette, har dommeren skjønn å avvise henvisningen.
|
Ufullstendige Citation Info

Rettshåndhevelse tjenestemenn utstede billetter tidvis la informasjonen blank på sitering skjemaer ved et uhell, særlig hvis de har det travelt eller må forlate å besvare et annet anrop. Hvis du er sitert, sjekk billetten for å avgjøre om all nødvendig informasjon er blitt tomt, som din første eller etternavn, førerkort nummer, merke eller modell av kjøretøyet, eller type brudd.

Feil License Number

ha en feil kjøretøy lisens plate nummer eller førerkort nummer på en trafikk sitat utstedt av en trafikk offiser eller andre rettshåndhevelse offisielle er definitivt noe å merke seg, fordi det kan bidra til å styrke et argument i retten at sitatet var en sak med falsk identitet og at du ikke var bilisten som fortjente å bli ticketed.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149967.html

Previous:
Next:

trafikk billetter