Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Match du dekk å Wheels?

Matching et dekk til et hjul er avgjørende for riktig kjøring og generell sikkerhet. Dekk av feil størrelse kan føre til alvorlige skader på kjøretøy, eiendom og til enkeltpersoner. Det første trinnet i matchende et dekk til et hjul er å kunne lese dekkdimensjon. Når du vet hvordan du skal lese et dekk størrelse, vil du være i stand til å matche et dekk til et hjul diameter og bestemme riktig bredde og høyde for ditt kjøretøy. Det er to særegne og brukte måter å representere dekkdimensjoner. En måte er ofte brukt på personbiler, mens den andre brukes ofte på fritidsaktiviteter kjøretøyer, slik som ATV. Instruksjoner
Passenger Vehicle dekkdimensjoner
en

Finn en dekkets størrelse funnet på dekkets sidevegg. Dette vil bestå av tre tall, en skråstrek, to flere numre, og "R", og to flere numre, for eksempel "285/45R19."
2

Les det første tallet i dekkdimensjon - i tilfelle av vårt eksempel, det er 285. Dette er dekket bredden, i millimeter, målt på det bredeste punktet
3

Les det andre tallet i dekkdimensjon -. I vårt eksempel, det er 65 år. Dette er dekkets sidevegg høyde, representert som en prosent av dekkets bredde. Vårt eksempel dekkets høyde ville være 185,25 millimeter (285 multiplisert med 65 prosent av 285)
4

Les det tredje tallet i dekkdimensjon -. I vårt eksempel, er at 19. Den tredje tall er diameteren av hullet i midten av dekket - eller mer presist, er det diameteren av hjul der dette dekket vil passe. Hvis din bil eller lastebil hjulet er 19 inches, de to tallene etter "R" på et dekk som passer dine hjul må være 19. Hvis bilens felger er 15-tommers felger, må tallene etter "R" på et dekk som passer din bil være 15.
Recreational Vehicle Tire Size
5 < p> Finn dekkdimensjon, funnet på dekkets sidevegg. Dette vil ligne på 25x10-12, 25X10X12 eller 25-10-12. Separatorene vil variere fra produsent, men rekkefølgen av numrene vil forbli den samme.
6

Les det første tallet i dekkdimensjon. 25 er det første tallet i vårt eksempel 25x10-12. Dette representerer omtrentlig dekk høyde i inches.
7

Les det andre tallet i dekkdimensjon. Det andre tallet i vårt eksempel, 10, representerer bredden på dekket i inches.
8

Les det tredje nummeret i dekkdimensjon. Det tredje tall fra vårt eksempel 12, representerer størrelsen av felgen, i inches, bør dekket monteres på. En ATV dekk som tredje nummer er 12 passer bare på en felg hvis diameter er 12 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101252.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold