Hvor å Feilfri vannkanalene i en motor Block

The motorblokken er det bankende hjertet av bilen. Det er der stemplene generere strøm til å drive bilen fremover. Imidlertid vil ikke bilen kjøre jevnt hvis motorblokken er skitten eller sotete. Motorblokken er full av vann passasjer, som kan rengjøres enkelt med nylon bust børster og en sterk rengjøringsmiddel. Du trenger
Motorblokk stå
vaskemiddel
Nylon børste
Vannslange
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Set motorblokken på motorblokken stå slik at du kan få tilgang til alle deler av det. Standen er en nødvendig del av prosessen, slik at du kan manøvrere rundt blokken og nå de vanskelige å tilgang steder.
2

Hell en avfetting vaskemiddel som Simple Grønn eller Oil Eater inn vannkanalene. For sterkt et vaskemiddel vil skade blokken er metall, men en som er for svake vil ikke rydde ut smuss og skitt. La rengjøringsmiddelet sitte i flere minutter å suge og begynne å bryte opp skitt i motoren blokkens passasjer.
3

Rengjør vannkanalene ved børsting med en nylon børste. Den nylon vil ikke skade metall, men vil tillate deg å effektivt skrubbe ut smuss og fett. Skyv børsten gjennom passasjene og skrubbe hardt, skylling med rent vann fra en slange. Gjenta påføringen av såpe, skrubbing og rent vann til de passasjene er rene og skitt er vasket rene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133899.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance