Hva å gjøre med Broken MATCO Verktøy

The MATCO Tools Selskapet selger høykvalitets mekanikk-grade verktøy direkte til bil mekaniker og bilverksted bransjen. MATCO bruker en franchise forretningsmodell og leier sine lastebiler og utstyr til franchise-eiere. Franchisetakere tjenesten en fast geografisk område og bygge personlige relasjoner med sine kunder for å tilføre verdi til ansikt-til-ansikt markedsføring. MATCO verktøy er dekket av en levetid begrenset garanti. Franchise Business Model

MATCO Tools forretningsmodell bruker personlige relasjoner og høy kontakt markedsføring for å plassere sine verktøy foran sluttbrukerne. Snarere enn å selge sine verktøy gjennom en tradisjonell butikk forretningsmodell, som NAPA Auto Parts, avhengig MATCO på sine franchisetakere til å bygge relasjoner med, og betjene sine kunder. Franchise-eiere bygge sine egne salgs-ruter, og gjøre regelmessige salg og service samtaler til kunder i fargerike, MATCO verktøy lastebil. MATCO har solgt for å mekanikk og bedrifter tjene bransjen i mer enn 60 suksessrike år.
Mobile Tool distribusjonslastebiler

En viktig del av MATCO Tools forretningsmodell er sin mobile distribusjonslastebilen og lager. Visning som et distribusjonssenter, en skjerm senter, butikk og et service-og garantiavtale servicesenter, den MATCO lastebiler reise gjennom sitt salgsdistrikt med alt de trenger om bord de røde, hvite og blå lastebiler. Ved å selge verktøy fra MATCO lastebiler, franchise-eiere er i stand til å holde sin virksomhet kostnadene nede og etablere en-til-en relasjoner med sine kunder og potensielle kunder.
Produktgaranti

noen verktøy merket med MATCO Tools logoen warrantied mot defekter i materialer og utførelse for livet av verktøyet. Ved skjønn av MATCO Tools representant, vil MATCO reparere eller erstatte noen verktøy bærer sitt firmanavn. Reparasjoner eller utskiftninger er gjennomført uten kostnad hvis verktøyet blir returnert til en lokal MATCO servicesenter eller presenteres for en av MATCO autoriserte representanter.
Defekt Tool

MATCO franchisetaker håndterer effektivt salg, avkastning og garantier på alle MATCO verktøy. Fordi MATCO bedriftseier ser hans kunder på jevnlig basis, er representant i stand til å betjene all garanti og produkt problemer i feltet. Hvis en MATCO Tools kunden ikke har jevnlig kontakt med en lokal representant, kan han sende det defekte produktet til en MATCO regional reparatør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133898.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance