Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Lokale Car Shows i Virginia

En sjanse til å nyte glansen av krom, lukten av polert skinn og synet av et monster motoren klar til å brøle er bare noen få ting som bringer auto-entusiaster til bilen viser. Selvfølgelig, bilen viser tilby mer enn bare en haug av fine biler, og de som besøker show i Virginia kan også ta del i mat, drikke og til og med historiske turer når ikke krypende over en vintage cruiser. Årlig York High School Falcons Car Show

De som ønsker å kombinere sin lidenskap for biler med å støtte en god sak kan gjøre det på den ordinære York High School Falcons Car Show. Den årlige arrangementet holdes for å samle inn penger til etter-prom fest for seniorer på York High School, som gir dem en mulighet til å ha det gøy i en chaperoned, narkotika-og alkohol-fri hendelsen. Showet er gratis for besøkende og har 19 klasser av kjøretøy, herunder motorsykler, lastebiler og biler. Mer enn 50 utmerkelser presenteres til de beste kandidatene i kategorier som "folkets valg" og "Best in Show". Showet holdes hvert år i mars.
Årlig Classics på Lee Hall

Med alt fra antikke biler sjelden sett på dagens veier til cutting edge biler i morgen, den årlige klassikere på Lee Hall regningene seg selv som åpne for "alle gjør, modeller og år av kjøretøy." Showet tilbyr besøkende gratis inngang og parkering, samt en mulighet til å kjøpe mat og drikke når scoping ut hjul, motorer og interiør. Showet kan også historieinteresserte å delta i nedsatte turer i Lee Hall, et bevart antebellum herskapshus med antikk-fylt rom innredet i en tradisjonell viktoriansk stil. Inntektene fra showet, som omfatter 30 premier i ulike kategorier, gå til å restaurere eiendommen. De første 100 deltakerne å registrere vil bli behandlet på en gratis lunsj, behandle vesker og et dashbord plakett. Arrangementet finner sted hvert år i begynnelsen av august.
Gloucester Daffodil Festival Car Show

Fans av eldre biler kan ta en tur til fortiden på Gloucester Daffodil Festival Car Show, som arrangeres i mars og presentert av midten halvøya Classic Cruisers, en klubb for vintage auto-entusiaster. Showet finner sted i Gloucester County, og bare godtar oppføringer fra 60 biler, som alle må ha blitt produsert før 1985. Showet er en del av den større Daffodil Festival, som sprer seg ut over flere dager i slutten av mars, og har alt fra ritt til mat og forestillinger av lokale underholdere. Bilen showet tilbyr besøkende en tombola og presenterer deltakere utmerkelser i ulike kategorier før etterbehandling med et cruise langs Gloucester største dra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100492.html

Previous:
Next:

Car Shows