Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Wheel Balanseblokker Work?

Når dekkene er skiftet ut, er en av de prosessene som de skulle bli satt gjennom balansering. For å balansere dekk, trenger du et hjul-balansere maskinen. Etter et nytt dekk er satt på hjulet, flyttes fra den vanlige dekk maskinen til balancer. Dette tester for ubalanser som kan forårsake hjulslingring eller vibrasjon når hjulet er satt tilbake på bilen. Statisk balanserer

statisk balanserer er den eldste type hjul-balansere maskinen. De fleste butikker er avhengige av mer moderne utstyr for å balansere hjul, men noen butikker med mekanikere som lærte sitt håndverk år siden fortsatt bruke dem. Et hjul er plassert på en kjegle som tips i den retningen hvor hjulet er for tung. En luftboble i et syn, ligner på boblen i et vater, bøyer vekk fra den tunge spot. Arbeideren korrigerer deretter balansen med hjulvekter til kjeglen er rett og vateret.
Dynamic Balance Machines

Dynamic balancers spinne hjulene mens du sjekker saldoen. Hjulet sitter på en maskin som spinner dekk og hjul raskt å generere spin likt det hjulet opplever på veien. Dynamisk balancers utnytte datamaskiner for å finne ut hvordan off-balansere et hjul er. De nøyaktige målinger av hjulet blir tatt og inngang i maskinen. Deretter begynner spinning og målinger er tatt som forteller reparasjon person hvor du skal søke hjulvekter å fikse eventuelle ubalanser leser ved sensorene i løpet hjulspinn.
On-Car Dynamic

annen type dynamisk balancer opererer på hjulene mens de fortsatt er på bilen. Maskinen festes til hjulet og spinner det mens du tar målinger vedrørende balanse. Disse maskinene ofte spinne ved høyere hastigheter enn off-bil balancers. Dette nærmere gjentak faktiske veiforhold og noen ganger oppdager balanse problemer som andre typer maskiner miss.
Balancing

Når dekkspesialist ser hvor dekket er ute av balanse , må han rette det opp. Vanligvis blir dette gjort ved hjelp av hjulet vekter. Disse er små vektet klipp som festes på kanten av hjulet ditt. Mekanikeren legger vekter til off-balance side av hjulet til balansere maskinen viser en perfekt balansert dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76252.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear