Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Slik Trade et kjøretøy

Du har endelig funnet den bilen du ønsker og har besluttet å bytte inn den gamle bilen. Lære hva forhandlere vil ha og hvordan prosessen fungerer kan være betenkelig. Kjøretøyet kan virke uvurderlig for deg, men det er en kostnad ved å gjøre forretninger for forhandleren. Forstå hvordan de håndterer trade-ins vil redusere din angst. Du kan gå inn i dealership trygg, kunnskapsrik og i kontroll. Handel i kjøretøyet kan være eventyr, men en positiv en. Du trenger
Credit ReportFinancial lien holder payoff
Vis flere instruksjoner
en

Call bilen lien holderen og finne ut payoff sitat. Din payoff sitatet er beløpet som trengs for å betale for å nedbetale billån. Det er balansen skyldte pluss eventuelle renter.
2

Få en kopi av kreditt-rapporten fra hver av de tre store kreditt-byrå nettsider Equifax, Experian, eller Transunion.com. Du kan motta en kopi av alle tre kreditt rapporter gratis årlig fra annualcreditreport.com
3

inspisere bilen du bilen som om du skulle kjøpe den. Vær ærlig om alle sine feil fordi dealership vil bli. Dette vil hjelpe deg kategorisere bilen som utmerket, god, gjennomsnittlig eller dårlig.
4

Få en bil detaljert. Dette er viktig å vise forhandleren at du har tatt vare på bilen. Også den fysiske tilstanden på bilen er den første attributtet til å motta en fair trade-in evaluering.
5

Fjern alle klistremerker og parkeringstillatelser på vinduene.
6

Gjennomgå inspeksjon for å se om du trenger nye dekk eller bremser. Sjekk om det er kroppen skader på bilen. Ikke bruke for mye penger på reparasjoner, du kan miste penger på slutten hvis du gjør det
7

Endre eller legge til noe vedlikehold væsker, som olje, bremsevæske, girolje, eller. frostvæske. Viser at du har opprettholdt bilen minimerer reparere kostnad som forhandler kan trekke fra handel i verdi.
8

Forskning hva forhandlere som selger brukte biler som ligner på ditt i området. Les rubrikkannonser eller besøke andre forhandlere for å lerret kjøretøyene og skrive ned prisene.
9

Gå til Autotrader.com og Cars.com og sammenligne salgspriser for ditt kjøretøy er i ditt område.

10

Sjekk med National Automobile Dealers Association (NADA) Kelley Blue Book (KBB) og Edmunds for å finne ut verdien av dere kjøretøy. Du blir nødt til å gå inn i kjørelengde, tilstanden på bilen, år, merke, modell og postnummer på hvor du har tenkt å bytte den i. Nettsteder med gi deg et anslag over hvor mye du kan forvente for handel i. Noen ganger anslaget er for høyt eller for lavt, men ved hjelp av dette estimatet vil hjelpe deg å være en informert forhandlingsleder.
11

Er din handel i en populær bilmodell? Vurdere risiko forhandlere tar når handel kjøretøyet. De kommer nok. Forhandlere vil vurdere hvor lenge bilen vil holde på mye, og hvis de vil gjøre noen fortjeneste fra den.
12

Figur trade-i verdi med tanke på å selge trend av kjøretøyet og avgrensningsbrønner nettsteder . En bilforhandler vil ikke betale mer enn grossist for et kjøretøy. Engrosprisen er handel i verdi. Salgsprisen på bilen er vanligvis $ 1200 til $ 2000 over hva som ble betalt for det.
13

Forhandle din trade-in separat fra prisen på bilen du kjøper. Trade-in tilbudet kan være lavere enn du liker, men den nye bilen prisen kan være lavere for å kompensere for den lave handel i. Vise versa, kan du få godt over det beløpet du ønsket for handel, men den nye bilen kan være overpriset.
14

Sørg for å gi forhandlerne med riktig payoff mengden av kjøretøyet og lien holderen. Bruk kreditt-rapporten for å dobbeltsjekke at du får det beste lånet rente for den nye bilen kjøpt. Sørg for at alt som er underskrevet av de aktuelle partene, tallene er riktige, og dato for utbetalingen av trade-in vil bli gjort av forhandler innen 10 dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150839.html

Previous:
Next:

handel Ins