Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Ting å vite om Trading i en bil

En vanlig del av å kjøpe en ny bil er innbytte av et annet kjøretøy. Verdien av trade-in er en viktig del av den finansielle transaksjonen. Noe kunnskap om hvordan en bilforhandler ser på biler som kommer inn på handelen vil hjelpe en bil kjøperen gjøre en bedre total økonomisk transaksjon. Hva giveren ønsker

En ny bilforhandleren ønsker sen-modell, med lav kjørelengde brukte biler for sin egen brukt-bil inventar. En innenlands bilforhandleren vil ønske innenlandske modeller, og utenlandske merker vil ønske utenlandske biler. For eksempel vil en Chevrolet forhandler vil at andre GM merker samt Fords og Dodges som brukte bilen inventar. Toyota forhandler ønsker Toyotaer, Honda og Nissan. Dette er biler han kan selge med finansiering og utvidede garantier for ytterligere fortjeneste. Hvis du handler en bil som oppfyller disse kriteriene, skal giveren være villig til å gi deg en høyere verdi for handelen.
Hva giveren ikke ønsker

Biler som ikke tilfredsstiller kravene til å bli inventar er et annet problem. Høy kjørelengde biler eller de i dårlig stand vil bli solgt til en grossist eller på auksjon. Giveren ønsker å unngå et tap på disse transaksjonene, og kan bare være villig til å gi en verdi godt under Blue Book nummer.

For en type bil som ikke er kjent, vil giveren ringe brukte bilen Kjøperen av en bilforhandler i at merke og få en buy bud på bilen. Hvis bilen avtalen er ferdig og dealeren får trade-in, vil det umiddelbart bli solgt til andre forhandlere. Buy-budet verdi er det høyeste beløpet du kan forvente å få for den trade-in.

Økonomiske hensyn

Før du går til forhandleren med en trade-in, er det viktig å få en verdi fra en av Internett bil verdi nettsteder. De mest populære er Kelley Blue Book, Nada Guides og Edmunds. Bruk annenhåndsverdi guide og være realistisk om tilstanden til bilen din.
P Hvis du har et lån på bilen, finne ut payoff balanse. Hvis lånesaldo er større enn handel i verdi av bilen, er du "opp ned". Den negative egenkapitalen vil enten må betales i kontanter eller rullet inn lånet av den nye bilen. Hvis du har positiv egenkapital, kan beløpet bli benyttet som en forskuddsbetaling på den nye bilen. Positiv egenkapital gir deg en sterkere forhandlingsposisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150845.html

Previous:
Next:

handel Ins