Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan useriøs en gammel bil uten en tittel for Free

Hvis du har prøvd å donere en gammel bil til en veldedig organisasjon, du skjønte raskt at de fleste hjelpeorganisasjoner ikke vil ta en gammel bil som ikke har en tittel. Du har muligheten til å kontakte Department of Motor Vehicles i et forsøk på å sikre tittelen for bilen, som vil koste penger. Eller, må du betale for å ha det junked. Det er et annet gratis alternativ. Instruksjoner
en

Gå til Junk My Car hjemmeside www.junkmycar.com. De tilbyr gratis bil fjerning tjenester i USA og Canada.
2

Skriv inn ditt postnummer, slik at folk på Junk My Car kan finne nærmeste tauing tjeneste for å komme og plukke opp bilen din gratis.
3

Gi dem med ditt navn, telefonnummer og e-postadresse. Denne informasjonen er nødvendig fordi tauing tjenesten må kontakte deg for å planlegge henting av kjøretøyet.
4

Fortell dem om kjøretøyet. Gi dem det året, kjøretøy ID-nummer, merke, modell og farge. Bilen ID-nummeret er ikke absolutt nødvendig, men det hjelper å fremskynde fjerningen av kjøretøyet.
5

Beskriv tilstand av kjøretøyet. Ikke vær flau. Gi dem en ærlig beskrivelse av kjøretøyet. Tross alt, er navnet på virksomheten Junk My Car, deres brukes til å motta clunkers.
6

La dem vite hvor bilen er plassert, og klikk Send for å sende informasjonen. Når du har sendt inn informasjon, vil du bli gitt et ID-nummer og en link slik at du kan skrive ut en Tow Tag for kjøretøyet. Når du skriver ut Tow Tag, skriv Claim ID-nummer i feltet sted koden i frontruten.
7

Vent slepet selskapet å kontakte deg. Dette skjer vanligvis innen 48 timer å sende inn ditt kjøretøy for fjerning. Slepet selskapet vil ringe for å bekrefte plasseringen av kjøretøyet og be om ytterligere informasjon. De vil spørre om hvorvidt bilen har en tittel, men hvis du ikke har en, er det ikke et problem. De godtar biler uten en tittel.
8

Oppdater din forespørsel om fjerning når bilen er plukket opp. Gå tilbake til Junk My Car hjemmeside og oppdatere statusen av bilen fjerning. Folk på Junk min bil er interessert i hvordan bilen fjerning gikk, så la dem få vite om du var fornøyd med deres tjeneste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150842.html

Previous:
Next:

handel Ins