Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan å handle i en Finansiert Bil

Mens de fleste økonomiske eksperter vil fortelle deg å vente til den gamle bilen er nedbetalt helt før du bytte den inn, kan du likevel få en god avtale på en ny bil uten å måtte betale store bøter . Bare sørge for at du unngår vanlige forhandler svindel, og vet verdien av trade-in før du kjører av i den nye bilen. Du trenger
Kelley Blue Book
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt med finansinstitusjon som håndterer din nåværende bil lån og finne ut den nøyaktige payoff beløpet. Å være informert om den faktiske prisen vil gi deg en fordel ved forhandlingsbordet, spesielt hvis giveren er skruppelløse og prøver å blåse det beløpet du skylder på din finansiert bil. Husk at den faktiske utbetalingen beløpet kan variere fra dag til dag på grunn av påløpte renter.
2

Få en kopi av Kelley Blue Book å fastslå den nåværende verdien av bilen din, noe som åpner for kjørelengde og den generelle tilstand. Med dette tallet, kan du avgjøre om du er "opp-ned" på lånet ditt, noe som betyr at du skylder mer enn bilen er verdt. Hvis du er opp-ned, kan det være lurt å utsette beslutningen om å bytte inn din finansiert bilen før du har betalt av mer av lånet.
3

handel i en finansiert bil for en ny fra samme forhandler og samme finansinstitusjon. Bilforhandlere og banker setter kundelojalitet, og du kan motta spesielle incentiver for å holde seg med de samme menneskene som hjalp du får i din nåværende finansiert kjøretøy.
4

Vokt dere for svindel som noen bilforhandlere kan bruke når du prøver å handle i en finansiert kjøretøy. Noen forhandlere kan misquote hva bilen din er verdt, mens andre kan bruke en falsk kreditt rapporten for å nekte deg fra å motta en lav rente. Hvis du på noe tidspunkt føler deg ukomfortabel med avtale du får, bare gå bort.
5

Forbered for avtale på forhånd ved å rense finansiert bilen og ha kreditt-rapporten og en Kelley Blue Book sitat i hånden. Du kan lett få en Kelly Blue Book sitat direkte fra den offisielle nettsiden, og skriv ut siden (se Ressurser nedenfor).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150830.html

Previous:
Next:

handel Ins