Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan Få Best Value på din bil Innbytte

Trading bilen i kan eliminere en verden av stress. Med en trade-in, kan du gi avkall på dekk kickere og svindlere mens du konsolidere ferd med å oppgradere bilen din. Som ofte er tilfellet i livet, vil du får hva du gir når du handler i bilen din. Få den beste annenhåndsverdi på bilen din er en prosess som starter på din første dag av eierskap og slutter ikke før du tar det til partiet. Du trenger:
Vedlikehold elementer (voks, dekk polsk, beis midler, etc.)
Kelley Blue Book eller NADA Official Used Car Guide (tilgjengelig på nettet)
Touch-up penn

Vis mer Instruksjoner
en Røyking i bilen kan få ned sin handel i verdi.

Opprettholde bilen gjennom hele sin levetid. Endre sin olje og få tune-ups i henhold til produsentens anbefalte planen. Dra nytte av eventuelle produsenten garantier når du utfører vedlikehold av motorer. Voks auto regelmessig for å beskytte den mot skadelig smuss og UV-stråler. Beskytt interiøret med Flekk selfangere og holdbare gulvmatter. Unngå å spise, drikke og spesielt røyke i bilen.
2

Kjenner verdien av kjøretøyet. Konsultere Kelley Blue Book eller National Automobile Dealers Association offisielle Used Car Guide, som begge er tilgjengelig på nettet. Vær ærlig med deg selv, ikke overvurdere verdien av bilen, eller vil du være i for en skuffelse. Ta dagens økonomiske faktorer i betraktning. For eksempel, når gassprisene er høye, drivstoffeffektive biler hente høyere priser enn bensinslukere.
3

Velg en anerkjent forhandler. Spør blant dine venner om lokale forhandlere. Sjekk online vurderinger for å se hvem som tilbyr det beste trade-in verdier i din region. Hvis du allerede har en rapport med en forhandler, kan det lønne seg å ta bilen dit først.
4 Rengjør hver tomme av bilen for å øke sin dempe klage.

Spruce bilen opp før du tar den til forhandleren. Vask og voks bilen, polere og fylle dekkene og støvsuge interiør. Reparere eventuelle riper med en touch-up penn og toppen av motoren væsker. Vurdere å ta bilen til en profesjonell detailer eller å ha en endelig tune-up, de pengene som brukes kan oppveie økt handel-in beløpet
5 Forstå din bilforhandler perspektiv, men ikke bli skremt av ham..

Forhandle. De fleste forhandlere vil gi minst ett brak i trade-i pris. Spør forhandleren hvis hans bud er hans egen eller en grossist. Hvis det er hans, spør ham hva den faktiske kontanter verdien er, og understreker at handel i verdi er viktig for deg. Hvis det er en grossist er, be ham om å ringe grossist. Hvis du føler at trade-in budet er uakseptabelt, kan giveren være i stand til å forhandle med grossist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150831.html

Previous:
Next:

handel Ins