Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan å handle i en Leide Vehicle

Avhengig av forholdene i den opprinnelige bil lease, kan det være enklere å bytte til en nyere bil enn du tror. Moderne bil leieavtaler ofte har avgifter eller klausuler som lar deg bytte bilen i en annen bil for en symbolsk sum. Bare pass på dealer svindel som kan ende opp med å koste deg tusenvis av dollar. Du trenger
Kopi av opprinnelige leieavtale
Kelley Blue Book
Kreditt rapporten
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt leasingselskapet eller finansinstitusjon som holder leieavtalen på din nåværende bil, og informere kundebehandler som du ønsker å handle bilen for en ny. På dette punktet, bør leasingselskapet fastslå en eksakt beløp for utbetalingen av leieavtalen, som skal omfatte avgifter eller straffer for tidlig avslutning av leieavtalen. Få denne figuren skriftlig, slik at du kan produsere den til bilforretning når du handler bilen inn på en ny bil.
2

Bring Utbetalingen figur, sammen med en kopi av den opprinnelige leieavtalen, til den nye bilforretning. Du bør også ta en kopi av Kelley Blue Book verdien av bilen, samt en kopi av kreditt-rapporten. Dette vil sikre at alle priser og renter vil være rettferdig og basert på korrekt informasjon og ikke på potensielle svindel.
3

Kontroller at den nye bilforretning ikke å legge noen ekstra avgifter til endelige prisen fordi du handler i en leid bil. Kjøpe en leaset bil fra et leasingselskap kan kreve ytterligere innsats, og en forhandler kan prøve å dekke disse kostnadene gjennom skjulte avgifter under den vanlige kave av papirarbeid ved avslutningen av avtalen.
4

Få alt skriftlig før du logger deg på den stiplede linjen. Forsikre deg om at forhandleren er ansvarlig for betaling av de gjenværende saldo av den leide bilen, så du vil ikke få oppringninger fra et inkassobyrå måneder på veien. Se etter de rette signaturene på bunnen av dokumentet.
5

Behold kopier av alle dokumenter fra avtalen når du handler i en leid bil. Leasing selskapene fortsetter å gjøre det vanskelig for bilforretninger å lage enkle, ukompliserte transaksjoner, og i mange tilfeller gir forhandleren bare opp og venter til du klage om situasjonen før du gjør noe med det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150829.html

Previous:
Next:

handel Ins