Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Om Car Trade-Ins

Bil trade-ins involvere mer enn bare å overlate den forhandleren nøklene til din gamle bil. For å sikre at du får den beste prisen for din trade-in, er det viktig å gjøre noen undersøkelser for å finne den sanne verdien av bilen. Det er også viktig at en selger forstår at du vil tjene mer penger med et privat salg. De som ikke ønsker å måtte privat selger en bil vanligvis vurdere forhandler trade-ins en enkel løsning. Hensyn

Forhandlere kjøpe biler på innbytte på engros-pris. Engros-pris er prisen en forhandler vil betale for bilen på auksjon, og senere, prisen de vil gi deg på trade-in. Det er selve grunnen til at handel med en bil gjør deg mindre penger som privat selger car.The forhandler vil sjekke dagens trender for å se den faktiske verdien av bilen på auksjon de siste dagene. Dette absolutt ikke bety det er ikke nok av slingringsmonn på verdien av bilen din. Husk at bilen trade-in er fortsatt et salg, så kan presentere best mulig produkt for innbytte til forhandleren.
Forberedelse

Ta bilen til en bil håndtere for en komplett opprydding. Eventuelle penger du bruker vil mer enn å betale for seg selv til slutt. Hvis du velger å ikke bruke en profesjonell service, rent ut bilen, vask det grundig, støvsuge det, og fjerne alle personlige eiendeler. Tørk av døren ender og vinduer grundig. Forhandlere vil være å se på den generelle tilstanden på bilen.
Assessment

Gjør en ærlig vurdering av tilstanden på bilen. Tre kategorier finnes for kjøretøy vurdering: utmerket, god og rettferdig. Utmerket tilstand representerer en perfekt bil i perfekt stand. Svært få biler enn street stenger og tilpassede biler faller i denne category.Good tilstand gjenspeiler den vanligste kategorien av mest brukte biler. Glasset, dekk og motor er alle i god stand med riktig kjørelengde for en alder av bilen. Giveren må kanskje gjøre mindre kroppen reparerer. Et kjøretøy i god stand kan kreve litt mekanisk og karosseri før salg. Bilen også kanskje trenger dekk og kan ha høy kjørelengde.
Forskning

Internett tilbyr en rekke nettsteder for å hjelpe deg i handelen i bilen. Granske den nåværende verdien av din bil er viktig å få en rettferdig pris. Mens mange antar du ikke kan forhandle om prisen på trade-in med en forhandler, dette er ikke sant. Din største valget ligger i om å handle bilen i eller ikke. Utstyr deg selv med "going rate" for din bil for å gjøre en mer utdannet choice.Based på hva du vet etter å ha vurdert bilen din, ser bilen opp på en av de mange bruktbil verdivurdering nettsteder. Blant de mange er Edmonds, Kelley Blue Book og Nada Guider (se Resources nedenfor). Alle tre nettsteder tilbyr priser nivåer avhengig av hvordan du ønsker å selge din vehicle.Retail prisen er prisen for å kjøpe bil fra forhandler. Innbytte er bilen pris når handles inn giveren --- engros verdien av bilen. Private salgsprisen gjenspeiler prisen du kan få hvis bilen er solgt til en privatperson.
Vedtak

Etter å ha fullført din forskning, du har nå nok informasjon til å avgjøre hvis forhandleren tilbyr deg en fair trade-i verdi for bilen din. Gå tilbake til butikken og se hva prisen blir tilbudt. Du vil bli veiing bekvemmeligheten av umiddelbart salg versus jobben med å selge bilen yourself.The forhandler vil evaluere hele bilen. Tilstanden, vil alder, kjørelengde, kjøretøy historie, dekk og overføring alle bli grundig sjekket. Mange forhandlere også trekke en auksjon bekostning av et par hundre dollar for transport og auksjon avgifter. Når giveren gir deg prisen, er det din avgjørelse. En annen ting å vurdere er at engros-pris vil bli trukket fra den totale kostnaden for den nye bilen. I mange stater, vil dette senke den nye bilen prisen som du må betale merverdiavgift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150836.html

Previous:
Next:

handel Ins