Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan unngå Car Trade-In Svindel

Dessverre er det mange bilforhandlere fortsatt bruke trade-in svindel å maksimere sin fortjeneste på hver avtale. Ved å være klar over de vanligste av disse svindel, kan du spare deg for tusenvis av dollar, eller hjelpe deg selv bare unngå skruppelløse bilforhandlere helt. Du trenger
Uavhengig mekanisk inspeksjon
Kreditt rapporten
Vis flere instruksjoner
en

Unngå bilen trade-in svindel der giveren sier han vil betale av Nåværende avtale eller lån, uansett hvor mye du skylder. Husk at en leieavtale eller et lån er en finansiell kontrakt, og det er ingen triks for å eliminere en når du kjøper en ny bil. Siden dette ment "deal" vil bare ende med at du gjør enda høyere månedlige utbetalinger på din nye bil, er det best å bare vente til bilen er betalt for, eller lease er utløpt.
2

Watch ut for bilforhandlere som beleilig glemmer å betale av trade-in etter at avtalen er fullført. Mange nye bilkjøpere blir sjokkert når de mottar meldinger for et inkassobyrå noen måneder nedover veien fordi giveren aldri håndtert transaksjonen som lovet. Igjen, kan du unngå dette trade-in svindel ved å sikre at du får all pay-off dokumentasjon skriftlig, eller bare vente til du bilen er nedbetalt før du bytte den inn for en ny bil.

3

Ha trade-in inspisert av en uavhengig mekaniker for å unngå bilforhandlere som rapporterer "alle slags problemer" med bilen. Ved å gi uavhengige og nyere dokumentasjon, kan du effektivt tilbakevise en bilforhandler mekaniker som hevder bremseklossene er nesten borte, eller at motoren din kan trenge en komplett overhaling før den kan selges videre.
4

Skaff en kopiere din nåværende kreditt rapporten for å unngå innbytte svindel der giveren forteller deg at du er kvalifisert for lavere rente på grunn av tvilsomme kreditt score. Slik svindel er faktisk ganske vanlig, men det er lett motet når du produserer en ekte kreditt rapporten. Husk at ingen bilselger noensinne få vite mer om din kreditt score og økonomisk historie enn du gjør.
5

La forhandleren når du føler at du kan være utsatt for en svindel. Ikke prøv å slå forhandler på spillet, ettersom selgerne har mer erfaring på dette enn deg. Bare gå bort, og finne en anerkjent forhandler som vil sette pris på din bedrift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150828.html

Previous:
Next:

handel Ins