Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Slik holder Trade-In Forhandlinger atskilt fra New Car prisforhandlinger

Noen nye bilforhandlere vil "leke med tall" når du prøver å handle i en gammel bil på en ny. For eksempel kan de senke prisen på den nye bilen, men på samme tid, gir du mindre for din trade-in. Du kan beholde disse forhandlingene separat, slik at du kan kjøre bort med en best mulig avtale. Du trenger
Kelley Blue Book
Vis flere instruksjoner
en

Hold trade-in forhandlingene atskilt fra ny-bil prisforhandlinger ved å få en forpliktelse fra forhandleren på kostnaden for den nye bilen først. Mange ganger, vil en bilselger umiddelbart spørre om du har en trade-in, selv før du går på en prøvetur. Fortsatt uklart om dette punktet, svarer med "Jeg er ikke sikker ennå. Det avhenger av prisen på den nye bilen."
2

igjen din trade-in hjemme når du går til forhandleren , og forhandle om en pris på den nye bilen. Mange selgere er trent til å oppdage den bilen du kjørte til mye, og umiddelbart sjekke Kelley Blue Book, slik at de har en pris i tankene når du begynner å forhandle.
3

Forskning verdien av trade-in, inkludert både engrosprisen (hva giveren vil prøve å betale deg) og utsalgspris (hva du ønsker å få). Kelley Blue Book er den universelle ressurs for denne informasjonen, og ved å bringe en kopi av denne boken, eller en trykt ut side fra Kelley Blue Book nettside, vil du være i stand til å holde forhandlingene separat (se Resources nedenfor).

4

få prisen på din nye bil skriftlig før du forhandle en separat avtale for handel i bilen. Sørg for at den er undertegnet av salgssjefen.
5

Gå bort fra avtalen hvis det er for mye press for å knytte innbytte med ny bil pris. Husk at du aldri forpliktet til en bilforhandler før du logger deg på den stiplede linjen. Hvis avtalen høres galt, bare gå hjem, og giveren vil trolig ringe deg tilbake samme dag med den rette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150824.html

Previous:
Next:

handel Ins