Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan rense en bil før handel Det i

Selv de mest kunnskapsrike bruktbil selger vil gi deg mer penger for en trade-in hvis du tar deg tid til å rengjøre bilen på forhånd. Ved å ha bilen detaljert innvendig og utvendig, viser du bilforhandleren at du er seriøs om å få en god avtale på handel i verdi. Instruksjoner
en

Rengjør bilen før trading det i ved å tenke på det første inntrykket det vil gjøre når en bilforhandler tar en titt på det. Gå rundt bilen og merke de største problemene, for eksempel slitte dekk, skitten felger, revet møbeltrekk eller mindre bulker og riper. Uansett hva du legger merke til første vil trolig være den samme giveren merknader, så ta deg tid til å fikse disse elementene først.
2

Fjern alle dine personlige eiendeler fra bilen før du bytte den i. Det vil være lettere for forhandleren å visualisere hvordan handel i bilen vil bli solgt til en annen kjøper om det er ren og uhemmet med spedbarn bilseter, løs rusk og spesielt klistremerker. Vær spesielt oppmerksom på hanskerommet og bagasjerommet også - det er overraskende hvor mange som møter opp til bilforhandleren med en koffert full av bagasje og andre personlige eiendeler
3

Ha. bil helt detaljert innvendig og utvendig før handel den til en forhandler. Husk, viser en ren bil forhandleren at du virkelig tok godt vare på den, og at det er mye mindre sannsynlig at du skjuler noen reelle problemer med bilen. Du bør ha tepper og møbeltrekk shampooed, hjul og dekk renset og støv og skitt fjernes fra alle de kriker og kroker i dashbordet.
4

Reparasjon noen mindre bulker eller riper hvis du kan før du rengjøre bilen. Giveren vil trekke mye mer penger på handel i verdi for bilen på hver feil enn hvis du bare hadde disse elementene fastsatt på forhånd på en lokal body shop.
5

ta bilen inn for service og vedlikehold før handel det i. Ved å ha oljen endret og væsker fylt, du viser giveren at du brydde deg om denne bilen, og at det sannsynligvis er i utmerket tilstand. I tillegg, hvis du har motorrommet damp-renset, kan du imponere forhandleren ytterligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150826.html

Previous:
Next:

handel Ins