Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan Beregn handel i verdi av et kjøretøy

Når du prøver å selge en bil, må du gjøre noen undersøkelser for å finne en passende prisforlangende. Du vil sannsynligvis få en annen pris for din brukte bil hvis du selger den til en enkelt kjøper eller hvis du bytte den inn til en forhandler hvor du kan kjøpe en ny bil. Pass på at du kjenner noen grunnleggende fakta om bilen. Den formen som det er i og slitasje det har blitt satt gjennom en stor effekt på prisen du kan vurdere å spørre. Instruksjoner
en

logge seg på Internett-området for Kelley Blue Book (se Ressurser). Dette er en svært betrodd og respektert ressurs i bil-kjøp industrien. Basert på en rekke faktorer om bilen din, vil denne siden gi deg et nøyaktig prisklasse for sin handel i verdi.
2

Klikk på "brukte biler"-fanen øverst på siden . Velg året, merke og modell av kjøretøyet. Hvis bilen er en 2002 Saturn SL2, plugg i den informasjonen. Klikk på "Go" for å sende.
3

Velg "annenhåndsverdi"-ledeteksten på neste skjerm. Dette er hva du ønsker å vite. Du er ikke interessert i den private part verdi eller den endelige verdien.
4

Skriv inn kilometerstanden på neste side. Oppgi også om bilen har en manuell eller automatisk girkasse. Deretter klikker du på alle de funksjonene du bilen besitter - som kan omfatte alt fra en bakre spoiler eller månen taket til dørlåser og en mp3-spiller. Igjen, være konkret. En bil med flere funksjoner vil trolig være verdt mer. Den eneste måten å komme fram til en nøyaktig verdi er korrekt inn all informasjon KBB ber om.
5

Vurdere tilstanden til kjøretøyet. Se på alternativene og prøve å finne ut hvilke sett av oppgaver gjenspeiler formen på bilen din. Er det synlig rust? Vil dekkene må byttes? Har det hatt omfattende skade kroppen? Er det så rent på innsiden som det var da du kjøpte den? Klikk "Fortsett"; KBB vil vise den omtrentlige annenhåndsverdi på bilen din

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150837.html

Previous:
Next:

handel Ins