Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan å donere en ikke-fungerende Bil

Kanskje du har en bil i besittelse som har stoppet helt. Det kan ikke være verdt det for deg å få det løst, men i stedet for å la det sitte og rust, kan du snu det rundt for å hjelpe noen mindre heldige. Det finnes en rekke veldedige organisasjoner som godtar donasjoner av ikke-yrkesaktive biler. Vanligvis tar de disse bilene og reparere dem og auksjonere dem ut for å skaffe penger for å hjelpe de trengende. Andre ganger får bilene reparert og videre til en familie som har spesielle transportbehov, eller folk som er funksjonshemmet og trenger en modifisert bil, men kan ikke råd til en. Hvis du noen gang har lurt på hva jeg skal gjøre med det ikke-fungerende bil i oppkjørselen din, bør du vurdere å donere det. Du trenger:
En gammel bil
En datamaskin med internettilgang for forskning
Vilje til å hjelpe andre
Vis flere instruksjoner
en

Finn ut om din bilen er trygt å donere. Spør en mekaniker til å se det over. Selv om mange reparasjoner kan gjøres ved mottak veldedighet, er det noen skader eller elektriske problemer som presenterer en fare som ikke kan repareres. Også, hvis bilen har blitt tilbakekalt av produsenten, kan det være kvalifisert for donasjon.
2

Finn en veldedig organisasjon som aksepterer donert ikke-arbeidende biler. Et raskt søk på Internett bør koble deg med veldedighetsorganisasjoner i ditt område, eller du kan ringe organisasjoner i byen din for å se om de godtar donert biler. Noen eksempler kan være religiøse veldedighetsorganisasjoner, støttegrupper for personer med fysiske funksjonshemminger, barnas sykehus, eller sosiale tjenester organisasjoner.
3

Bekreft med Internal Revenue Service at veldedighet er registrert hos dem som en veldedig organisasjon, og at de er faktisk kvalifisert til å ta donasjoner av brukte biler. Hvis du er usikker, kan du gå til skattemyndighetene hjemmeside for mer informasjon.
4

Pass på veldedighet vil gi deg en skriftlig kvittering. Kvitteringen skal inneholde veldedighet navn, adresse og skatt identifikasjonsnummer. Den bør også inneholde bilens året, merke og modell, beskrivelse og en dollar verdi. Det er en god idé å ta et bilde av bilen før den er donert, bare i tilfelle det er noen spørsmål om bilens verdi når du går til spesifisere dine skattefradrag.
5

Avtal for bilen å bli tatt til veldedighet. Mange veldedige organisasjoner kontrakt med slepe-selskaper for å få ikke-arbeidende biler levert til dem, så ofte er dette ikke vil koste deg noe i det hele tatt. Alt du trenger å gjøre er å ha en gammel bil, og være villig til å hjelpe de mindre heldige enn deg selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150833.html

Previous:
Next:

handel Ins