Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan å handle i en brukt bil

Når du bestemmer deg for å kjøpe en ny bil, kan det være lurt å bytte inn din gamle. Å gå til en bilforretning kan være en skremmende opplevelse. Her er noen retningslinjer for å hjelpe deg å gjøre det til en mindre smertefull prosess. Instruksjoner
en

Vurdere verdien av din bruktbil før du går til forhandleren. Gå til www.kellybluebook.com for en gratis estimat av kjøretøyet. Klikk på "Go"-knappen i bruktbil delen. Velg det aktuelle året, merke og modell av bilen. Skriv inn din lokale postnummer
2

titt på bilen, og skriver følgende på et stykke papir:. Kjørelengde og grunnleggende utstyr (A /C, elektriske vinduer, CD etc). Ved hjelp av denne informasjonen, velger du "Trade-in Value"-lenken. Velg trim for kjøretøyet, type girkasse og nåværende kjørelengde. Kryss av gjeldende utstyr (standard funksjoner vil automatisk bli kontrollert av).
3

Tenk på kjøretøyet og deretter velger du riktig kjøretøyets tilstand (utmerket, god, rettferdig eller dårlig). Klikk på "neste"-knappen og du vil bli tatt til en side med bilens anslått prissetting. Skriv ut en kopi av denne som referanse.
4

Gå til bilforretning hvor du ønsker å handle i din bruktbil. Hvis du kjøper en ny bil, innlede forhandlinger prising uten å nevne din trade-in. De fleste forhandlere vil spørre, men spille dum. Dette vil gi deg mer fleksibilitet med det samlede kjøpesummen. Når du får noen tall, be om en kopi av deres 4-kvadrat ark hvor de har skrevet denne informasjonen. Fortell dem at du tenker på deres tilbud, men at du trenger å forlate og vil komme tilbake senere.
5

Etter å ha ventet i ca en dag, kan du ringe forhandler. Snakke med selger /leder du hadde diskutert bilen kjøpet med. Fortell ham at du er interessert i handel i et kjøretøy med den nye bilen kjøpet. Du må sette opp en avtale for å få innbytte vurderes fra forhandler (vanligvis en bruktbil manager).
6

Ta med handel i bilen, nåværende registreringen, 4-square papir og Kelly Bluebook utskriften til forhandleren. Gå til den personen som kan vurdere din bil. Etter de sjekke det ut, vil et tilbud bli gitt til deg. Vanligvis vil deres tilbud bli lavere enn Kelly Blue Book. Bruk ditt beste skjønn. Dersom handel i verdi er akseptabelt, vil verdien gå mot den nye bilen kjøpet. Forutsatt at du ikke skylder noen penger på handel i bilen, vil de måtte revurdere prisingen sammenbrudd av kjøretøyet basert på den informasjonen de ga deg på 4-square sist gang du var der. Dette vil fungere til din fordel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150840.html

Previous:
Next:

handel Ins