Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan sette en lien på en bil

Hvis du ønsker å sende inn en lien på en bil, er det visse ting du må følge. De handlingene du bør være i samsvar med lover og forskrifter innen eget fylke og stat. Plassere en lien på en bil kan hjelpe deg å samle på en gjeld som noen skylder deg for reparasjonsarbeid utført på bilen. Du trenger
Repair ordre på Filing skjema
Foreløpig varsel
erklæringen
Vis flere instruksjoner
en

Finn arbeidsordre, anslag eller faktura signert av kunden som tillot deg å fortsette med de nødvendige bilreparasjoner.
2

Sjekk med lov i staten for å sørge for at du følger alle de nødvendige skritt. Du kan få din statens statuer sammen med de juridiske skjemaer på delstatsregjeringen hjemmeside. Byens tinghus vil også ha lovlige former.
3

Vent til den avdragsfrie perioden utløper for betaling av gjelden. Skyldneren har en rimelig tid etter at arbeidet har blitt utført for å gjøre betaling.
4

Send forbrukeren en foreløpig varsel ved sertifisert post hvis tilbakebetalingsordninger ikke kan etableres. Inneholde navn og adresse på alle som er part i transaksjonen. Gi en beskrivelse av reparasjonstjenester fullført. Inkludere adressen der arbeidet ble gjort.
5

Gi forbrukeren litt tid til å ta opp varsel. Hvis det ikke er respons fil lien i fylket der bilen ligger. En kopi av reparasjonsservice rekkefølge bør inkluderes. Den nøyaktige prosessen varierer fra stat til stat. Fylket kontorist kan gi deg hjelp.

Tillate forbrukeren tid til å besvare erklæring. Hvis det er et svar av forbrukeren vil det være en domstol dato satt for begge parter til å delta. Dersom forbrukeren ikke svarer vil du ha en dom og innlevering av lien er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150843.html

Previous:
Next:

handel Ins