Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Fremgangsmåte for å øke bilens annenhåndsverdi

De fleste folk ikke innser at kjøretøyet verdier er ofte i øyet som ser, forhandlere bruke bokførte verdier og markedsrapporter å bare tjene som en guide når vurderende en trade-in. Men salgsprisen er svært sjelden skrevet i stein. Her er noen skritt du kan ta for å maksimere verdien av trade-in, uavhengig av bilens året, merke og modell. Har Vehicle Profesjonelt Detaljert

Dette trinnet kan være den viktigste. Et kjøretøy som ser ut til å ha blitt svært godt ivaretatt vil ofte få topp dollar. Ta din trade-in til en profesjonell detalj butikk før bringe den til forhandleren for vurdering. Pass på at butikken strimler interiøret ned, vasker damp renser eller press hele møbeltrekk og detaljer interiørtrekk paneler. En profesjonell detalj jobb vil ofte fjerne flekker samt eventuelle lukt i bilen din. Det er også anbefalt å ha butikken full detalj på utsiden av bilen også, inkludert rasping ut eventuelle riper og voksing målgang.
Samle Vedlikehold Records

Forhandlere sjelden ser biler som omsettes på med vedlikehold poster. Selv om du ikke har alle tjenester rekord tilgjengelig, er det fortsatt en god idé å samle det du trenger og sikre takstmann ser dem. Når forhandlere se service poster, vet de at de kan ofte spørre mer for bilen når det er på sin mye. Bruk dette som en forhandling verktøy for å hjelpe deg med å få mest mulig for din trade-in.
Reparere Hvert Merkbar Problem
p Det er en dårlig idé å handle i et kjøretøy med mekaniske eller andre problemer. Forhandlere vanligvis trekker mye mer fra basen trade-i pris enn reparasjonen vil koste. Mange gjør dette fordi de har blitt brent i fortiden når kundene fortalte dem hva en reparasjon vil koste, og det endte opp med å koste det dobbelte. Tydeligvis denne metoden må brukes med skjønn. Det er trolig ikke verdt å tilbringe $ 1000 for å fikse en bil hvis det ikke er verdt mye mer enn det uansett.
Dress å imponere

Personell på bilforretninger ofte sum kunder opp av hvordan de ser ut eller hvordan de er kledd. Gjør bilen kjøpe en formell anledning. Ikke møt opp til forhandleren iført skjorte du malt kjøkkenet i forrige uke. Generelt, er det best å kle business casual. Selgere og takstmenn kan dømme ditt utseende og anta at kjøretøyet har ikke blitt godt tatt vare på hvis du ikke ser presentabel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150844.html

Previous:
Next:

handel Ins