Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hva er en Defekt Tittel Bond?

Hvis det opprinnelige bevis på eierskap av en motorvogn eller annen del av eiendommen er tapt eller defekt, for å overføre eierskapet lovlig, må en defekt tittel obligasjon sikres av nåværende eier. Hvis du trenger en defekt tittel obligasjon, må du vite hvor og hvordan du kan få en, i hvilken mengde og hvordan prosessen fungerer. Bruk

Når tittelen til et kjøretøy eller annen eiendom er tapt eller defekt, må en defekt tittel obligasjon fås ved nåværende eier for å overføre eierskapet av eiendommen. Ifølge Bernard Fleischer & Sons, Inc. Avanserte Insurance Services, dette skjer ofte med motorkjøretøy og Department of Motor Vehicles i hver stat har informasjon om å få en defekt tittel obligasjon.
Innhenting av Bond
med

De fleste selskaper som tilbyr kausjonist obligasjoner kan gi deg en defekt tittel obligasjon. Også de fleste stater har en prosess for å hjelpe deg å oppnå en obligasjon. I noen stater, Georgia for eksempel, kan en defekt tittel obligasjon oppnås gjennom fylkesskattekontor kommissær kontor eller Georgia Motor Vehicle Division.
Bestemme mengden
< p> Mengden av obligasjonslånet vil være for takst av kjøretøy eller annen eiendom, ikke for sin salgsprisen.
Typer
p Hvis bevis på eierskap er i tvisten for eiendommen annet enn en motorvogn, kan en tittel obligasjon være nødvendig for å overføre eierskapet i tillegg. En lisensiert tittel agenten bond leverandør eller noen advokatfirmaer kan hjelpe deg å sikre obligasjonen du trenger.
Beskyttelse mot

Ifølge The Kausjon Gruppe Agency, LLC, et defekt Tittelen obligasjon beskytter obligee mot tap, i tilfelle et duplikat tittelen har blitt utstedt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150838.html

Previous:
Next:

handel Ins