Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan å handle i en bil for en rimeligere

Verden av bilsalget kan være komplisert. Hvis du prøver å kvitte deg med en dyr bil, slik at du kan kjøpe en rimeligere en, har du et par alternativer. Du kan prøve et privat salg som vil gi deg mer penger, men privat salg kan ta tid. Den andre muligheten er å handle bilen i. Dette kan virke som en skremmende oppgave, men hvis du gjør leksene dine og er villig til å prute, kan du få en god avtale. Instruksjoner
Trading In Your Car
en

Inspiser bilen for å se om noen reparasjoner er nødvendig. Før du kan vurdere handel med en bil, må den være i stand til å passere statens kontroll. Sjekker bilen for noen små problemer som trenger reparasjoner vil også bidra til å øke bilens annenhåndsverdi. Rengjør den grundig, verktøy. En ren bil er generelt ansett som en godt vedlikeholdt bil.
2

Forskning bilens annenhåndsverdi. Du kan gjøre dette på to måter. Først, kan du se på nettet. Noen nettsteder lar deg legge inn spesifikk informasjon om kjøretøyet og få sin omtrentlig verdi. Det andre alternativet: Ta bilen til så mange forhandlere som mulig og la dem vurdere din bil. Spore verdiene de gir deg, og sammenligne dem med den elektroniske verdi. Derfra kan du bestemme hvilken pris du ville være villig til å akseptere som en trade-in beløp.
3

Ta bilen til en bilforhandler for å bytte den i. De fleste forhandlere har mange handel -i programmer. Vanligvis disse inkluderer handel for en dyrere eller nyere kjøretøy, handel i for en rimeligere bil og handel for kontanter. Handels-for-cash alternativet vil vanligvis netto du minst mulig penger, men det vil gi deg mer frihet til å kjøpe den bilen du ønsker. Handel i for en rimeligere bil på giverens mye vil netto du litt mer penger, men vil også begrense dine muligheter. Vær forberedt på å prute med selgeren på verdien av din trade-in. Forhandlere er i virksomhet for å tjene penger, ikke for å gi deg det beste tilbudet.
4

Fullfør de nødvendige papirene. Når du handler i bilen din, vil du bli bedt om å signere den over til forhandleren. Dette betyr at du må ta med elementer som tittel, tags og inspeksjonsrapport. Dealership vil fortelle deg nøyaktig hva som er nødvendig for å fullføre innbytte. Du må også fylle ut papirene for å kjøpe den nye bilen.
5

Registrer og forsikre din nye bil. Pass på at du følger alle de statlige lover om din nye bil. I tillegg inspisere bilen og dra nytte av en eventuell garanti som har kommet med bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150841.html

Previous:
Next:

handel Ins