Hvordan få best annenhåndsverdi

Når du forbereder å kjøpe en ny bil kan det være lurt å vurdere å bruke den gamle bilen som en trade-in. Du kan bedre forholdet i verdien av kjøretøyet ved å gjøre små endringer til det. Ikke bruke mye penger å forberede bilen for innbytte fordi handel i verdi er vanligvis en brøkdel av hva bilen er verdt. Instruksjoner
en

Fjern alle personlige eiendeler og dekaler fra både innsiden og utsiden av bilen. Du kan elske Humane Society, kjempe mot brystkreft og vil at folk skal tute hvis noen deler falle av, men klistremerker, magneter og dekaler kan gjøre bilen din ser elendige. Fjern alle av dem før du tar bilen til å bli handlet i.
2

Vask bilen grundig. Gjør bilen din ser og lukter så ren og frisk som mulig. Støvsug innsiden av bilen og spray luftrenser på interiøret.
3

Gi vedlikehold poster. Du vil få mer penger på handel i hvis du kan bevise det har vært godt vedlikeholdt. Forhandlere gi deg penger for din trade-in fordi de tror de kan tjene penger på bilen. Din handel i verdi bestemmes ofte av hvor mye overskudd forhandleren mener det kan gjøre ved å videreselge det. En bil med nitid vedlikehold poster er verdt mer enn en som ikke har hatt noen vedlikehold gjort eller har ukjent vedlikehold.
4

Fix små problemer. Hvis du vet at bilen har irriterende problemer som er relativt billig å reparere, gå videre og gjøre reparasjoner. Forhandlere gi mer penger for biler som er i god form. Ikke bruk for mye reparere et kjøretøy du får kvitt.
5 p Hvis du ikke kan si noe hyggelig om bilen din, ikke si noe i det hele tatt. Du vet du trenger en ny bil, og det gjør dealership. Du ville ikke være der hvis du ikke gjorde det. Ikke gå inn i en liste over den gamle bilens omfattende problemer. Kjøre bilen til mye og la sine fagfolk vurdere det, og enten godta eller avvise deres annenhåndsverdi tilbudet. Med mindre du er en mekaniker, kan du ikke ha en ærlig forståelse av hva problemet er eller hvor mye det vil koste forhandleren for å reparere. Trekke oppmerksomhet til din trade-i er feil kan koste deg penger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-a-car-to-a-dealership/150820.html

Previous:
Next:

Selger en bil til en forhandler